in

Wat spelen we dit weekend? 9 en 10 januari


Michel musters

Ik ben elke dag een paar levels in Sackboy’s Adventure aan het doen en vermaak mij daar prima mee. De eerste wereld was een beetje simpel, maar het is daarna behoorlijk uitdagend om een level voor de volle honderd procent uit te spelen. Een verrassend leuke game! Ondertussen probeer ik iets beter te worden in Demon’s Souls. Ik heb afgelopen week het eerste level uitgespeeld en kan nu eindelijk mijn personage levellen. Dat was al een hele prestatie voor mij! Het tweede level vond ik wel meteen een stuk moeilijker, dus dat wordt weer oefenen. Tot slot ben ik zo nu en dan een act van Gears 5 aan het spelen. Het spel weet mij qua gameplay nog niet echt te grijpen, maar god wat oogt het mooi!

Sackboy: A Big Adventure

lars cornelis

Het wordt een beetje saai misschien maar ik speel nog steeds vooral Cyberpunk. Ik gok dat ik inmiddels het einde nader, dus ik ben nu vooral allemaal sidequests aan het doen die ik eigenlijk niet wou doen maar nu toch ga doen. Mocht ik ‘m dit weekend toch uitspelen, wordt het weer eens tijd voor iets heel nieuws. Ik denk dat ik dan eens ga kijken wat er allemaal op Game Pass staat. Iemand tips?

Cyberpunk 2077

Cody van den bogert

Ik word een beetje jaloers als ik lees wat Michel dit weekend gaat spelen, aangezien ik beide games onlangs heb uitgspeeld. Voor Sackboy geldt dat ik inmiddels enkel de ultieme Knitted Knighted Trial nog goud moet halen voor de Platinum Trophy, en met Demon’s Souls ben ik nu bezig met de tweede loopdoor, ook voor de Platinum Trophy. Damn, wat heb ik genoten van beide games. Dus wat ga ik spelen? Ik denk vrij weinig tbh. De kans is groot dat ik een aantal filmpjes ga kijken en dat ik een Witcher of Avatar-boek opengooi. Als ik nog wat ga spelen, zal het immortals: Fenix Rising zijn, want daar ga ik best lekker op. Fijn weekend!

jacco peek

Mijn missie om aan de backlog te werken is gestrand. Plotseling kreeg ik de behoefte om Pokémon Platinum te spelen. Het frustreerde me dat ik zoveel van Diamond en Pearl ben vergeten – het is natuurlijk alweer bijna vijftien jaar geleden – dus was het tijd om in de ‘derde versie’ te stappen. Hoewel het natuurlijk her en der sterk verouderd en traag is, geniet ik met volle teugen van Sinnoh. Elke stad bruist van het leven en kent sterke achtergrondverhalen die ik in de latere games een beetje mis. Dus tja, dat zal ik dit weekend spelen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ask Iwata is vanaf april in het Engels verkrijgbaar

WTF Update: Gebugde quest in Fallout 3