in

Wat spelen we dit weekend? 9 en 10 september

Begin deze week kwam Starfield definitief voor iedereen uit, dus er zijn ondertussen nog veel meer mensen mee aan de slag gegaan. Sommigen hebben er vast wel vrij voor genoemen, of (God forbid) zich ziek gemeld. Ik heb de ontvangst niet echt gevolgd, maar ik heb het idee dat het wel een solide spel is. Mocht ik toch ooit een asbak aanschaffen, dan zal dit wel รฉรฉn van de games zijn die ik erbij koop. En Flight Simulator.

Ik zal vast wel weer doorgaan met World Of Warcraft Classic. Ik nader level 50 en daarna nog ‘maar’ acht levels te gaan en dan kan ik naar Outland. Klinkt alsof dat redelijk snel gaat gebeuren, maar ik heb het deze week echt langzaam gespeeld. Mogelijk zet ik nog wat anders op op de PS4 of PS5, maar misschien ook niet. We’ll see.

En jullie? Lekker planeten verkennen in Starfield? Laat je je inner american los in Madden NFL 24 of NBA 2K24? Of maak je de straten onveilig in GTA at home? Let me know!

Uit goeie bron heb ik trouwens vernomen dat Luigi1985 de komende drie jaar nog met Tears Of The Kingdom bezig is, dus die kunnen we voorlopig alvast invullen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
16 dagen geleden

Eeehm ja

Kunstschilder1987
16 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

hahaha perfect answer.

Lavalera
16 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

En ik maar denken dat je Hello Kitty island adventures speelde. Had ik het toch weer mis he

Kunstschilder1987
16 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

hahahaha volgens mij speelde butters dat in south park altijd ๐Ÿ˜€

Lavalera
16 dagen geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Haha ja. In de befaamde world of Warcraft episode ” how can you kill that which has no life”. Proberen ze Butters mee te laten doen. Maar hij is te druk met Hello Kitty haha

Michael-Raymond-Clayton
16 dagen geleden

Heb afgelopen week inderdaad een paar uur Starfield gespeeld, maar het lijkt niet echt mijn ding te zijn. Wel een toffe setting, maar ik vind met name de menu’s, maps, inventory management, travel systems etc. echt te lomp en gebruiksonvriendelijk.

Wel grappig trouwens dat je bij games die op deze punten wel goed zijn ontworpen, die punten niet opvallen. Ze voelen dan vanzelfsprekend. Maar als je Starfield dan ziet, blijkt maar weer hoeveel werk er in vloeiende en intuรฏtieve menu’s/navigatie etc. zit.

Het wordt dus wordt dus weer RDR2. Zit nu in chapter 4. Het vordert langzaam, maar zeker.

Happy gaming allemaal!

Kunstschilder1987
16 dagen geleden

giggy yap cowboy! yeehah! ๐Ÿ˜€
maar… begrijp ik nu goed… jij hebt starfield gestart en gestopt zonder ALLE trophies te hebben? dit is tegen de natuur in. ik wijt dit dan ook aan het klimaatprobleem, en het falende beleid van rob jetten uit zich in deze ‘wat spelen we dit weekend’ op miserabele wijze! ๐Ÿ˜€

veel plezier met rdr2!

Kunstschilder1987
16 dagen geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

ik wou schrijven “gitty yap” (ipv gitty up) maar kan het niet meer bewerken.

Lavalera
16 dagen geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Starfield is niet op de PlayStation dus daar zitten geen trophies aan he ๐Ÿ˜‰

Kunstschilder1987
16 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

euh geen trophies maar je hebt natuurlijk wel zon achievement-systeem natuurlijk haha.
maar inderdaad, technisch gezien heb je gelijk, en laat dat de bestigste wijze van gelijk hebben zijn!
Damn it, ive been blown away by facts, i hate those thingies! ๐Ÿ˜‰
you might have won this battle…. ๐Ÿ˜€

Michael-Raymond-Clayton
16 dagen geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Precies zoals Lavalera zegt: ik ben alleen een freak met mijn PS account. De X-doos gebruik ik slechts sporadisch (voor de kids en als veredelde demo machine: dan check ik games die op gamepass staan eerst snel op de Xbox voordat ik ze aanschaf op de PS, want inderdaad: dan moeten alle trophies worden behaald!! ๐Ÿ™‚

Kunstschilder1987
16 dagen geleden

dat klinkt natuurlijk als half werk, daar gaan we niet mee akkoord! hup hup, aan de slag jij! hahaha
nee helemaal duidelijk natuurlijk.

Michael-Raymond-Clayton
16 dagen geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Sterker nog, ik ben zo’n freak met mijn ps-account geworden omdat ik door Xbox met gamepass steeds maar gejaagd aan nieuwe spellen begon na een uurtje of wat (gevalletje FOMO ofzo) en zelden wat uitspeelde. Toen de ps kwam is dat roer dus nogal rigoureus omgegaan…

Kunstschilder1987
16 dagen geleden

ah dat klinkt wel logisch dat dat het vuurtje aangewakkerd heeft. ๐Ÿ™‚

Luigi1985
16 dagen geleden

Ja dat zijn allemaal dingen die je als vanzelfsprekend beschouwt. Ik kan me er ook aan ergeren als t niet goed is.

Lavalera
16 dagen geleden

De map mis ik vooral in de stad. Daar zoek ik soms wel even naar de vendors. Met de overige dingen heb ik geen probleem op zich, maar kan zijn dat de menus anders zijn op de pc dan op de Xbox.
Maar als het niet jouw ding is dat kan. Het is een typische Bethesda game maar dan in space. En die games zijn niet voor iedereen zo simpel is het

Lavalera
16 dagen geleden

Starfield uiteraard voor mij. Ik vind het echt een heerlijke game. Typische Bethesda game maar dan in de ruimte. Goed verhaal, de side quests zijn interessant ik vind het leuk om de planeten te verkennen. Het is even wat traag in het begin zoals het hoort bij een Bethesda game maar als die loopt is die wel fijn. Het is geen perfecte game ene map in de stad zou bijvoorbeeld fijn zijn , maar het drukt de pret niet. Als je zelfs door de minpunten de game nog geweldig vind dan is het echt je ding zeg ik altijd maar. En 0 bugs na 30 uur…

Ook speel ik Baldurs gate 3. Die is behoorlijk buggy helaas. Draait niet echt super stabiel op de ps5. Al 2 keer het geluid weggevallen de game is al gecrashed het menu stotterde en de frame rates schommelen soms. Gelukkig worden er wel patches uitgebracht steeds maar het is wel een beetje jammer van het begin. Tot nu Beleef ik meer plezier aan Starfield.
Als ik dan tijd over heb nog ene stukje ff14

Kunstschilder1987
16 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

wat raar is dat toch he zulke grote releases die gewoon zo buggy aangeleverd worden. ik zal dat werkelijk nooit begrijpen dat je een grote franchise’ naam zo te grabbel kunt gooien om het te snel uit te brengen…
korte termijn wellicht beter, maar lange termijn verkloot je je eigen goede franchise naam waar zoveel waarde ook in schuil gaat.

Lavalera
16 dagen geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Ja is ook zo. Maar aan de andere kant dit zijn games die zo groot en complex zijn, je kan het meerdere keren spelen en als je even je best doet ben je er lang mee bezig dat ik het wel snap dat het buggy is. Maar het erge bij bg3 is dat de tutorial bugged is en als je niet ervaren bent met crpgs is dat een enorme mispeer als je die niet kan gebruiken. Normaal maal ik niet om een bugje hier en daar.

Kunstschilder1987
16 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

dat laatste herken ik ook wel, ik laat me door kleine bugs ook niet tegenhouden. nu ben ik als voornamelijk indiegamer natuurlijk ook wel wat gewend op dat gebied ๐Ÿ™‚

adutchman
adutchman
16 dagen geleden

The Witcher 3 en Starfield. De 1e speelt heerlijk met de update en de 2e klikt nog niet echt. Have a nice weekend!

AirCrow87
AirCrow87
14 dagen geleden

Ik mag dan ook eindelijk Starfield gaan proberen! Gisteravond gestart en het voelt alsof dit helemaal mijn ding is! En als ik de ervaringen van andere lees over de grootte van de game en wat er allemaal te doen is ben ik waarschijnlijk met Starfield bezig tot de release van GTA6 (onlangs vader geworden dus de game-uurtjes zijn wat korter dan voorheen ๐Ÿ˜› )
Zijn er รผberhaupt al mensen die het uitgespeeld hebben?

Tears of the Kingdom is irritant op een goede manier

Screenshot Sunday #121