in , , ,

Wat spelen we dit weekend?

Er gebeuren momenteel geen wereldschokkende dingen in de wereld van videogames, maar uiteraard vindt de redactie een manier om zich te vermaken. Wat spelen we dit weekend?

Lars Cornelis

Volgende week komt de nieuwe DLC voor Assassin’s Creed Valhalla uit, dus ik denk dat ik dit weekend vast even in die game duik. Ubisoft heeft daar constant dingetjes aan veranderd en er staan vast nog allerlei quests open, dus tijd om even wat dingen op orde te stellen alvorens mijn Eivor afreist naar Parijs! Daarnaast mis ik Halo in mijn leven. De preview van Infinite laatst was zó lekker om te spelen, dat ik het nu echt mis. Waarschijnlijk ram ik dus gewoon The Master Chief Collection weer eens aan. Meteen een goeie game om mijn nieuwe televisie mee in te wijden.

Martin Verschoor

Lumines staat op Game Pass! Dat is leuk om even af te wisselen met de Apex grind. Want er is een nieuw seizoen gestart en dan moet je natuurlijk zo snel mogelijk door de battle pass heenploegen. Dat hoort.

Michel Musters

Ik val een beetje in herhaling, maar ik ben dus nog altijd bezig met Zelda: Skyward Sword. Ik ben wel in de één na laatste kerker, dus ik verwacht dat ik het spel dit weekend of in de loop van komende week uitspeel. Ondertussen heb ik een begin gemaakt met Hellblade, en daar wil ik dit weekend ook zeker verder mee. Morgen gaat de tweede vaccinatie erin, en hopelijk is het vanaf daarna twee dagen lang gamen geblazen!

Hellblade

Jacco Peek

Ik speel weer eens alles door elkaar. Zelda, Warzone, Microsoft Flight Simulator en Metroid: Zero Mission. In die laatste game ben ik al vrij ver, dus dat wordt dit weekend de focus. Had niet gedacht dat zo’n oude GBA-game zó lekker zou spelen!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
26 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Vanavond ga ik even verder met Demon’s Souls. Ben net voorbij de eerste boss (die vrij simpel was). Was daarna even gaan kijken naar de verschillende werelden om een beetje een volgorde te bepalen, maar ben er nog niet uit.

Ook aan de slag met Skyward Sword. Zit pas in de derde wereld (in die mijnen/woestijn).

Heb een extra dag weekend, dus ik heb maandag de hele dag voor mezelf. Dan ga ik in beide games ff meters maken hoop ik. De dagen dat we samen vrij zijn, komt daar nooit zo heel veel van.

Moet trouwens zondag ook ff m’n tweede prikkie halen.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

De eerste baas van Demon’s Souls is inderdaad verrassend makkelijk. Ik had wel eens begrepen dat de standaard volgorde van Demon’s Souls levels 1-1, 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 1-2, 2-2 enz. is, al kan ik dat zelf niet beamen.

Succes met prik #2.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanks. Ja zag op Google allerlei volgordes. Ik heb 1-2 geprobeerd maar het lijkt dat 1-4 gemakkelijker is tot nu toe. Anyway. Had blijkbaar een heel stuk bij 1-1 niet gezien dus heb lang gespeeld zonder echt verder te komen vandaag. Alleen in personage built wat opgeschoten. Stukkie sterker.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Sterkte Michel, ik ben een dag goed ziek geweest van die tweede!

Ik ben net begonnen aan Ratchet & Clank: Rift Apart. De humor spreekt me erg aan (het is mijn eerste R&C) dus daar ga ik vrolijk mee aan de slag!

Rainking
2 jaren geleden

De humor moet wel je ding zijn met die spellen, anders gaat het je gauw tegen staan, denk ik. Zelf vind ik het altijd hartstikke grappig. Mocht je dit een leuk spel vinden, dan kan ik A Crack In Time op de PS3 van harte aanbevelen. Dat is nog steeds mijn favoriete deel.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Dank voor de tip!

Rainking
2 jaren geleden

Geen probleem. Ik moet er wel bij zeggen dat ik er behoorlijk bevooroordeeld mee ben. A Crack In Time draait om tijd en dat is een ding dat me altijd wel trekt in consumable media.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Mij ook wel, maar het ze krijgen dat nooit goed rondgebreid. En daar stoor ik me dan ook weer aan. Zoals die film Tomorrow War of zoiets op Prime. Zulke grote gaten in het plot… Zonde.

Rainking
2 jaren geleden

Die wilde ik nog een keer kijken, ja. Ik vind films als Frequency en Déja Vu erg gaaf.

Ik snap wel wat je bedoelt overigens. Er is zo’n film met Sandra Bullock, waar ze een week out of order ervaart en daar zit echt een jaap van een fout in. De film Triangle ook, al vind ik die verder wel tof.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
COSMIC_TSAR
2 jaren geleden

Wat dat betreft was ik onder de indruk van Quantum Break. Een van de realistischere time travel verhalen in games waar ze zich aan hun eigen regels houden. Enorm ondergewaardeerde titel in mijn ogen.

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Ik weet even niet wat spelen. Mogelijk installeer ik the Last of Us: part II nog eens en ga ik die game de komende weken nog eens beleven.

Heb ook de Life is Strange games nog fysiek kunnen bemachtigen. Die gaan me in de herfstperiode wel kunnen bekoren.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Mister Frowdo
Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

En dan komt er binnenkort weer een nieuwe Life Is Strange uit.

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Klopt! 🙂

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Ik heb zelf alleen het eerste deel, maar die nieuwe zag er toch wel interessant uit. Ik denk wel dat ik die ga halen.

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik heb ook alleen het eerste deel gespeeld en dat was geweldig! Heb ook leuke herinneringen aan die tijd. De dag na die game gespeeld te hebben ben ik naar FACTS gegaan in het begin van de herfstperiode. Memories! 🙂

Before the Storm en Life is Strange 2 moet ik nog aan beginnen.

Het nieuwe deel ziet er ook interessant uit! Ga ik zeker ook aanschaffen! 😉

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Mister Frowdo
Kiekmgoan46
Kiekmgoan46
2 jaren geleden

GRIME. Tot nu toe een hele toffe metroidvania met n sprankeltje Dark Souls.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Kiekmgoan46

Ik had daar een trailer van gezien en die zag er erg gaaf uit. Mocht die nog een keer op consoles verschijnen (het liefst fysiek), dan komt-ie zeker in huis. Veel plezier ermee.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Pokemon Unite en ff de nieuwe dlc van Pokemon Snap uitproberen. Verder heb ik nog zoveel games liggen waar ik verder mee moet. Eigenlijk weet ik niet echt meer welke ik nou weer moet gaan oppakken.

Rainking
2 jaren geleden

Ik ga sowieso verder met Death’s Door. Ik ben in ieder geval over de helft. Het aparte is dat het in principe niet zo’n gigantisch lang spel is, maar ik heb er ondertussen toch alweer 15 uur in zitten. Oftewel, ik kan er gewoon geen hout van. Toch blijf ik doorspelen. Voor mij voorlopig de verrassing van het jaar.

Vandaag heb ik EIN-DE-LIJK Blue Fire binnen gekregen. De fysieke versie van dat spel is (voor zover ik weet) vier of vijf keer uitgesteld. Gek genoeg was de Switch versie een paar weken geleden al verkrijgbaar. Het is een soulslike action platformer. Net even een klein stukje gespeeld om te kijken of het wat is, maar het ziet er best tof uit.

Verder geen idee eigenlijk. Dat laat ik wel op me af komen.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Death’s door was toch een Zelda-achtige game?

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ja, klopt. Daar kun je het het best mee vergelijken. Het grappige vind ik dat ik al een hele tijd op Tunic zit te wachten, wat ook een beetje ongeveer hetzelfde moet zijn, maar bijna out of nowhere komt opeens dit spel, waar ik twee maanden geleden nog geeneens van had gehoord. Het zou nog bizarder worden als ik deze uiteindelijk beter vind dan Tunic.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Hmm zag dat death door helemaal niet op de Switch of PS5 uit is. Jammer.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Is inderdaad alleen op Xbox en pc. Je weet het nooit, natuurlijk. Kan altijd nog komen.

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Ik ben in een Rockstar mood dus wissel ik GTA5 af met RDR2. Verder aan de slag met Back4Blood Beta!

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Apex Legends, en ik ga beginnen aan Resident Evil Village

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Verder met BOTW. Heb bijna al m’n quests weggewerkt, er staan er nog een paar open in Hyrule Castle en dan door naar Ganon denk ik zo.

Daarnaast wat dagelijks missies in Pokémon unite doen en misschien nog even een beetje Asphalt 9.

Alle tijd dit weekend want ben positief getest en moet dus thuis blijven.

Column: Insomniac is meester in de PS5 en veel geld vragen

Door welke game werd je verliefd op de hobby?