in ,

Wat verwacht jij van de Nintendo Direct?

Een nieuwe Nintendo Direct komt onze kant op, met veel om naar uit te kijken. De afgelopen twee weken zaten namelijk bomvol geruchten dat Nintendo met een nieuwe controller zou komen. Geruchten die allesbehalve bevestigd werden toen Nintendo eergister een patent aanvroeg

Daarnaast verwachten we nog meer nieuws over de aanstaande open-wereld Pokémon game, Pokémon Legends: Arceus. Een spel wat niet zonder menig controverse de wereld in kwam.

Ook zijn er veel andere titels waarvan we hopelijk enthousiast kunnen worden. Ikzelf, en veel anderen smachten naar een kruimeltje nieuws over Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Ook Super Smash Bros: Ultimate fans houden een oogje op de direct, hopend op een nieuw karakter.

Waar zit jij het meest op te wachten? Ga je kijken of zie je het wel zitten? Kom gezellig praten!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mister Frowdo
2 jaren geleden

Ik denk de GTA remastered trilogie maar eigenlijk ook niet want de marketing ligt bij Sony maar ja nou je weet maar nooit he honneponnen

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik laat me verrassen. Hoop dat Silk Song een keer wordt laten zien. Wellicht ook iets van Platinum games.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
Dokter Caspari
2 jaren geleden

Pokémon Legends lijkt mij echt een enorm shallow gamepje te gaan worden. Ik weet niet, het oogt allemaal zo nep en copy paste. Toch zit ik echt wel te wachten op een levende en ademende Pokémon game, waarbij je echt het idee hebt in een levend eco-systeem te leven. En daar hoeven echt alle Pokémon niet in te verschijnen, voor mijn art pakken ze de eerste 100. Maar PL:A oogt echt ruk.

Verder hoop ik dat het vervolg op BotW weer wat van zich laat zien. En ik hoop op meer info over de online game-diensten (hoorde iets over GB en GBC games). Dat vind ik namelijk stiekem toch wel erg tof. Ik hoef de games niet te kopen en kan ze voor een zeer goedkoop lidmaatschap spelen. Werkt voor mij prima.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Ik ben het met je eens, die game ziet er (net als pokemon shield) uit als een DS game. Ik denk dat het gewoon tijd wordt dat een andere studio de franchise een slinger geeft ipv Gamefreak.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Ik verwacht niks kan het ook niet tegenvallen. Het zou mooi wezen als ze een paar nieuwe games aankondigen, maar dat zal wel niet gebeuren.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Ik verwacht niet zoveel. Misschien nog wat Dread gameplay. Animal Crossing zal wel update krijgen. Nieuwe Smash character? Iedereen verwacht nieuws over NSO. Dus dat zal dan wel niet gebeuren.

Lync
Lync
2 jaren geleden

Ik verwacht dat Team Cherry met Hollow Knight: Silksong niet aanwezig zal zijn. Is de enige game waar ik op het moment op zit te wachten, Nintendo wise.

Timed exclusives: Fijn of een no go?

De beste PS4 games die je op de PS5 moet spelen