in , , , , ,

Wat vinden jullie van het uiterlijk van Thor in God of War?

Er is veel haat naar het personage Thor in de nieuwe God of War Ragnarok. Omdat in de Marvel films de donder god een gespierd lichaam heeft en in deze game niet. Maar als je gaat kijken naar de geschiedenis blijkt het uiterlijk van Thor in de game er veel accurater uit te zien. Volgens de Noorse mythologie had Thor rood haar en was hij wat forser omdat Thor de hele dag veel at en dronk het gerucht gaat dat Thor een bizon volledig had opgegeten en 2 tonnen bier had gedronken op een dag (geen wonder dat hij zo dik is) Maar goed wat vinden jullie een beter uiterlijk voor de god Thor? 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.2/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mister Frowdo
10 maanden geleden

Geen problemen hiermee, geen idee waarom het internet ontploft over zoiets. Het is accurater en past hoogstwaarschijnlijk beter bij de imperfecties van het personage. Het is een antagonist en geen held, zoals in de MCU.

Karaktereigenschappen zoals gulzigheid en sadisme passen perfect de mythologische Thor.

Erik07
Erik07
10 maanden geleden

Ik kies voor deze Thor 🙂 Heel tof dat Santa Monica niet voor de makkelijke weg kiest. Dat Ryan Hurst hem speelt maakt het alleen nog maar beter!

Laatst bewerkt 10 maanden geleden door Erik07
Aprotodon
Aprotodon
10 maanden geleden

Als je kijkt naar wat de geschiedenis van de Noormannen qua historische afbeeldingen biedt denk ik dat dat redelijk in lijn is met de draai die Santa Monica eraan gegeven heeft. Vind deze character design ook thuishoren in het rijtje characters die er tot nu toe in het GoW universum zijn. Gewoon, lekker ruig.

Last but not least: je niets aantrekken van hoe de wereld een character ziet en vervolgens met een ander design komen vind ik alleen maar creatief, en daar kunnen verschillende uitgevers nog wat van leren.

tielo
10 maanden geleden

Gooi er een menhir bij een een klein hondje en je hebt Obelix lol.
Ik vind het prima hoor, volgens de mythologie zou dit fictieve figuur er zo uit kunnen zien omdat ie veel zoop en vrat.

RuanMoleman
10 maanden geleden

Volgensmij viel de explosie wel mee. Een paar MCU-fans die het niet kunnen hebben dat Thor er in de mythologie heel anders uit zag. Hij ziet er gewoon prima uit als je het mij vraagt.

xevulutionx
xevulutionx
10 maanden geleden

Ik vind het prima. Tenslotte betreft dit niet de Marvel variant van Thor die voor mij samen met Capt. A mijn favo comichelden zijn. Het zal de bedoeling zijn deze ploert flink aan te vallen dus dat hij er dan meer als de mythologische variant uitziet lijkt me een goed idee.

rpenning
rpenning
10 maanden geleden

Is er eindelijk een god met mijn body type gaan mensen lopen zeiken xd.
Ik vind hem er wel cool uitzien als ik aan Noorse goden denk ik ook altijd aan ruige Viking achtige dudes en nouja daar lijkt die zeker op!!

coola
10 maanden geleden

Van de drie Thors die ik nu in games heb gezien ( oke die van avengers lijkt ook niet op Chrisje ) is deze het meest accurate als je kijkt naar Noorse mythologie gevolgd door Assassin’s Creed Thor en marvel Thor is het minst accuraat.

Nu vind alle 3 de thors vet maar GoW thor is imho de beste.

Q&A: Welke Nintendo-klassieker mist de Nintendo Switch nog?

Hoe No Man’s Sky een historische flop heeft overwonnen