in ,

Wat voor muziek luisteren jullie tijdens het gamen.

Ik zal zeer waarschijnlijk heel erg in de minderheid zijn, maar ik ben de ingame muziek heel erg snel beu tijdens het gamen en zet daarom vaak m’n tablet naast m’n stoel om daar muziek op af te spelen. Het ligt er aan in wat voor stemming ik ben maar vaak is de keuze van de muziek die ik luister dit soort muziek 

Of dit

Maar soms ook dit

Nou vraag ik mij af zetten jullie ook vaak de ingame muziek uit om vervolgens naar je eigen gekozen muziek te luisteren? Zo ja wat voor muziek dan ?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 1/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden

ehmm… de game ost 😀

wiebeamalur
wiebeamalur
1 jaar geleden

Voor mij altijd de ingame muziek.

slayer1slayer
slayer1slayer
1 jaar geleden

Meestal Slayer. Soms een mix van oude rap, blues, punk en rock.

slayer1slayer
slayer1slayer
1 jaar geleden
Luigi1985
1 jaar geleden

Nee, ik luister geen aparte muziek tijdens het gamen. Vind het juist vet om met Dolby Surround te spelen.

Wel Switch ik af en toe in handheldmode zonder geluid en kijk/luister ik TV.

Rainking
1 jaar geleden

Het is een beetje afhankelijk van het spel. Sommige hangen wat meer aan sfeer dan andere, maar ik heb heel vaak op een tweede scherm YouTube video’s aanstaan, nog geeneens muziek eigenlijk. Ik ben geaboneerd op een hele berg kanalen, dus er is altijd wel wat te bekijken / beluisteren.

MartinVerschoor
1 jaar geleden

Eigenlijk niks, de game audio

Dunke
1 jaar geleden

Voornamelijk gewoon de audio van de game zelf, al zit ik ook vaak in een Discord Voice Chat of PS Party als ik game. Soms zet ik als ik alleen een multiplayer game aan het spelen ben zet ik wel wat muziek voor mezelf op.

jo_joost
1 jaar geleden

Ligt aan welke game, Games als Minecraft, Rocket leauge en dergelijke games. Vooral muziek uit de jaren 80 (rock en nederpop) en soms wat Metal als Sabaton.
Voor de rest gewoon de ingame muziek.

Doekal
1 jaar geleden

Ik speel vooral Eve Online en daar heb ik vaak podcast aanstaan over het spel. Je hebt een daily show en een weekendshow op twitch. Daarnaast ook soms mijn eigen Spotify lijstjes.

Maar bij de meeste andere spelen heb ik toch echt voldoende aan de game muziek/geluiden. Vooral omdat ik helemaal het spel ingezogen wil worden en mij daar wil wanen. En voor mij werkt het dan het beste geen andere afleiding qua muziek te hebben.

Ps. Thanks voor de starship trooper soundtrack. Die film ga ik dit weekend weer eens kijken. Echt jaren geleden.

Overwatch is geoptimaliseerd voor Xbox Series X en S

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Reveal trailer