in

Wat waren jullie hoogte- en dieptepunten uit de PlayStation showcase?

De PlayStation Showcase van gisteravond liet een veelbelovende lijst aan trailers en teasers zien.  Heb je ‘m gemist? Geen zorgen, Michel Musters heeft voor Gamer.nl hier nog een mooi overzicht geschreven, met alle belangrijke informatie op een rijtje.

Mijn hoogtepunt

  • De KOTOR Remake

Als je mijn buurman bent, realiseer jij je nu waarschijnlijk waarom er een vrouw hysterisch schreeuwde om vijf over tien s’avonds. Het spijt me, voor geen meter. Niets komt tussen mij en mijn soyfacing over lightsabers. Ik ben verschrikkelijk hyped voor dit spel; het origineel was een van de vormende factoren voor mijn bloeiende liefde voor videogames. En dus begin ik bij deze, terughoudend, met mijn jacht op een PlayStation 5. Thanks, Sony.  😐 

Mijn dieptepunt

  • GTA 5, maar met… uh.. wat precies?

Noem me blind, of een cultuurbarbaar, maar ik zie geen reden om deze remaster aan te schaffen. Dit is in mijn ogen de gaming-versie van een nieuwe set bestek kopen omdat je alle lepels al eens hebt gebruikt. Maarja, er zijn ergere misdaden. Zolang je de cornflakes maar voor de melk in je kommetje doet.

Wat waren jouw hoogte- en dieptepunten van deze showcase? Was er een game die je hebt gemist, een game die je het liefst niet had willen zien? Kom gezellig babbelen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.7/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rpenning
rpenning
11 maanden geleden

Voor mij hoogte punt natuurlijk God of war zag er vet uit.
En laagste punt ja denk ook wel GTA v ze lieten niks zien van wat nou nieuw is ze zeiden alleen beter grapichs en gameplay press x to doubt.
Maar er waren zeker een paar verrassingen zoals kotor en dan een remake en geen remaster geweldig!!

rpenning
rpenning
11 maanden geleden
Antwoord aan  Watchful

Nee dat verwacht ik niet. Ik neem tog aan dat het gewoon 1 compleet pakket is zonder microtransactions enzo. Als dat wel het geval zal zijn ga ik er met een grote boog omheen!!

Lego brengt Super Mario-vraagtekenblok op de markt

Remasters en remakes, zitten we daar nog op te wachten?