in

Wat zijn jouw favoriete 3DS-games?

Een specifieke, ietwat sporadische vraag met een vleugje eigenbelang. Ik heb namelijk een New Nintendo 2DS XL gekocht. Hiervoor heb ik nog nooit een handheld van de 3DS-familie gehad. Hierdoor heb ik een hele generatie aan Nintendo-games gemist.

Daarom heb ik aan jullie de vraag welke games ik absoluut moet checken. Ik ben al van plan de Pokémon-games te spelen. Mario 3D land heb ik ook op het oog. Er is echter een schatkist aan games voor de 3DS handhelds. Daarom wil ik van jullie weten welke games jullie mij aanraden.

Of het nou een hidden gem is of een must-play. Ik hoor het graag!

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JariKlapwijk
2 jaren geleden

Heb enorm genoten van Luigi’s Mansion 2 en Resident Evil Revelations. Laatstgenoemde was toen nog een exclusive voor de 3DS, indrukwekkend was dat. Luigi’s Mansion 2 is wel by far mijn favoriet. Perfecte handheld-game ook.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

De eerste paar Professor Layton games zijn tof

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Metroid Samus Returns, en tja eigenlijk alle Nintendo exclusives 🙂

Aprotodon
Aprotodon
2 jaren geleden

Pokemon Omega Ruby / Alpha Sapphire zijn erg gaaf maar je gaf al aan de Pokémon games te gaan spelen.

Ik vind Fire Emblem: Fates en Fire Emblem: Echoes ook erg gaaf, maar dan moet je wel van turn based strategie houden.

WitteHerder
WitteHerder
2 jaren geleden

Voor mij (behalve Pokémon, Zelda, Fire Emblem, Mario) zijn dat oa

  • monster hunter 4 ultimate
  • Bravely default

En niet vergeten de gehele DS library kan je er ook op spelen

Luigi1985
2 jaren geleden

– Samus Returns
– Super Mario 3D Land
– Star Fox
– Ocarina of time
– Luigi’s Mansion 2

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Heb eigenlijk alleen een 3ds gehad voor de Pokemon en Zelda games.

Darkempire
Darkempire
2 jaren geleden

sonic rush! and sonic rush adventure

Rainking
2 jaren geleden

Hij is al genoemd, maar Metroid: Samus Returns als je van actie houdt. En als turn-based jrpg’s je ding zijn dan heb je in ieder geval de Bravely Default spellen en niet te vergeten Radiant Historia: Perfect Chronology (tenzij je het origineel al op de DS hebt).

Top 10 MS-DOS games

Fall Guys met speelgoedautootjes?!