in , , , ,

Wat zijn jouw favoriete streamers?

Livestreamen is groter dan ooit. Het is moeilijk om een streamer of clipjes ervan te vermijden als je op het internet zit. Ikzelf was eerst nooit echt van de Twitch streamers. Ik wilde liever zelf spelen. Tegenwoordig vind ik sommige streams goed voor uitstekend vermaak.

Soms ben ik wel eens op zoek naar nieuwe streams om te kijken en daarom heb ik aan jullie de vraag of jullie nog goede, leuke of grappige streamers weten te noemen. Ik heb laatst wat streams gekeken van DougDoug. Hij doet gekke dingen in games als Skyrim of GTA terwijl hij met scripts en mods de chat interactie biedt in de game. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zijn character besturen, vijanden spawnen en veel meer. Het is erg leuk om de chaos te zien soms! Hij streamt niet elke dag, maar als hij live is weet je dat er iets geks gaat gebeuren.

Kijken jullie wel eens naar livestreams? Of het je ding is of niet laat het weten en gooi maar wat suggesties!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MonsterCrab
2 jaren geleden

Misschien dateer ik mezelf een beetje hiermee, maar ik was altijd groot fan van Giant Bomb. Drie redacteuren zijn daar recentelijk weggegaan en hebben Nextlander opgezet. Daar kijk ik wanneer ik kan streams van of luister ik naar de podcasts. Die guys hebben gezamenlijk enorm veel kennis (ook over oudere games) en natuurlijk goede chemie.

Kaskarion
2 jaren geleden

Tot een jaartje of twee terug keek ik eigenlijk nooit streams, ik snapte niet waarom je naar iemand anders zou kijken die een game speelt. Inmiddels is Twitch wel een soort deel van m’n leven geworden.

Een goede vriend van mij die ik via offline Tekken toernooien heb ontmoet (Tupie San) streamt bijna dagelijks en via zijn streams heb ik ook weer veel anderen leren kennen. Zelf heb ik ook een periode (tijdens de lockdown) wekelijks gestreamd, dat was niet onder mijn eigen naam maar onder die van de club waarmee wij zelf ook Tekken toernooien organiseren (Pearl Fist).

https://www.youtube.com/watch?v=W2GOOKuJoC4

Verder kijk ik eigenlijk meer naar kleinere streamers die ik “persoonlijk” ken dan naar grote streamers met duizenden kijkers. Er is één uitzondering en dat is AvoidingThePuddle, oorspronkelijk een Soul Calibur / Tekken speler / commentator uit Amerika. Inmiddels speelt hij eigenlijk alles behalve fighting games, en heeft hij een voorliefde voor Resident Evil en Souls games.

https://www.youtube.com/watch?v=wiyQSLKf2nc

Luigi1985
2 jaren geleden

Kijk eigenlijk nooit streams. Heel af en toe pakte ik eens een paar minuutjes mee van een livesteam van IG/PU.

Soms, om een beetje te luisteren en af en toe een blik te werpen, vind ik het wel leuk om tijdens werk f iets op te hebben, maar meestal is t dan al eerder opgenomen.

rpenning
rpenning
2 jaren geleden

Ik heb helemaal niks met Twitch en streamers maar ik kijk het soms terug op YouTube de beste momenten. En dan vooral van darkviperau hij is een GTA v speedrunner die chaos mod speelt. Kan de chat stemmen zodat er random mods gaan werken. En hij speelt GTA zonder geraakt te worden hij was laatst 36 uur ofzo bezig met een missie knetter gek.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Om heel eerlijk te zijn kijk ik bijna nooit streams, dus ook geen favorieten.

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Enige wat ik kijk op Twitch zijn de Gamekings streams en af en toe een gameplay stream van Skate.

Rainking
2 jaren geleden

Ik heb meer dat ik streams van bepaalde spellen kijk dan dat ik bepaalde streamers volg. Dat begon een aantal jaar geleden met Until Dawn, om te kijken of hoe mensen die het voor het eerst speelden reageerden en wat voor keuzes ze maakten. Het laatste jaar heb ik veel Bloodborne streams gekeken en een aantal streams van het beste gedeelte van Resident Evil Village. Als je die gespeeld hebt, dan weet je welk stuk ik bedoel. De rode draad is dat het wel voornamelijk spellen zijn die ik zelf ervoor wel eerst uitgespeeld heb,omdat ik niet zo’n fan ben van spoilers als ik een spel zelf ook wil spelen.

Van Until Dawn bleef me de PlayStation Acess stream bij. HeyZeusHeresToast heeft wel leuke Bloodborne streams. De nederlandse streamer Press Continue heeft daar een paar maanden geleden een hitless run van gedaan. Die vond ik erg leuk om te kijken. En de Resident Evil Village stream van Gamerjoob vond ik erg vermakelijk.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Ik kijk iets te veel Warzone streams van ZLaner. Ik speel die game zelf niet eens haha

De Google Doodle-game vandaag is erg tof

Waarom ik game.