in

Ubisoft onthult Watch Dogs Legion


Ubisoft toonde gameplay van het spel tijdens zijn persconferentie. Het spel speelt zich af in een toekomstige versie van Londen, waarin de samenleving nauwlettend in de gaten wordt gehouden door de overheid na Brexit. Spelers kunnen onder andere door drones aangevallen worden, maar ook zelf drones inzetten, bijvoorbeeld om te spioneren of om op rond te vliegen. Tijdens de game worden spelers begeleid door een stem die afkomstig lijkt van een AI genaamd Bagley.

Uniek aan Watch Dogs 3 is dat spelers na de dood van hun personage een ander personage kunnen kiezen uit een lijst. In de gameplaydemo werd de man die de speler bestuurde gedood, waarna een vrouw op leeftijd werd gekozen om de game verder mee te spelen. Alle inwoners van het virtuele Londen zijn speelbaar. Dit is vergelijkbaar met de Ubisoft-game ZombiU, waarin spelers na hun dood met een ander personage verder moeten. Ook wanneer een speler niet doodgaat, kunnen andere missies weer met andere personages gespeeld worden. Alle cinematics in de game worden aangepast afhankelijk van welk personage spelers besturen.

Watch Dogs Legion komt op 6 maart 2020 uit voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Eerder lekte Watch Dogs Legion al uit. Ubisoft besloot daarom afgelopen week de game officieel aan te kondigen, al werd toen alleen een logo getoond.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gehaaid mensen opvreten in Maneater

Nieuwe serie Mythic Quest gaat over game-ontwikkelaars