in

We zijn officieel overgegaan op Inside.Gamer!

Vanaf vandaag kom je niet meer op de oude site van InsideGamer als je www.insidegamer.nl intikt. In plaats daarvan kom je nu op deze fijne site terecht! 

Mocht je voor het eerst op Inside.Gamer komen: welkom! Je vindt alle informatie over dit kersverse communityplatform in deze post

We hebben alle oude membercontent gemigreerd, dus je kan dat allemaal hier terugvinden. Verder hebben we nog een hele berg populaire artikelen meegenomen, waardoor we in ieder geval een fijn archief hebben van voormalig InsideGamer op deze site. 

Mocht je het oude InsideGamer nou missen, dan heb ik goed nieuws voor je! Gamer.nl staat voor je klaar en bevat precies dezelfde nieuwsberichten en hiernaast nog allemaal andere leuke content. 

Thanks aan alle trouwe leden die hier regelmatig posten en alvast aan de nieuwe leden die hier nu ook een feestje komen bouwen!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gourami
Gourami
1 jaar geleden

Mooi hopelijk komen er nog een paar members bij dan.

Richh
Richh
1 jaar geleden
Antwoord aan  Gourami

Ha Gourami, die naam herken ik wel

Gourami
Gourami
1 jaar geleden
Antwoord aan  Richh

Ja kan wel kloppen ik zwem in het aquarium.

Mister Frowdo
1 jaar geleden
Antwoord aan  Gourami

Die grap is zo droog dat ik haast niet kan geloven dat je een vis bent!

Gourami
Gourami
1 jaar geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Haha

kayaboy
kayaboy
1 jaar geleden

Damn… die dag zat er natuurlijk een keertje aan te komen!

Insidegamer was voor mij echt een begrip in de gamewereld, ik weet nog goed hoe ik terecht kwam op de site. ‘Pokemon Diamond: Cheats, tricks and tips’ was het topic. Daarna nooit meer weggegaan. Mijn herinneringen aan de site en zijn content zijn waardevol, van Jelle van Es met Rob, Kevin, Simon, Tess en de rest van de crew waar het (voor mij) begon, tot Michel, Martin en de andere toppers van later! En dan wil ik vooral een dikke shoutout geven naar de oude E3 dagen in LA… Ten tijden van Call of Duty: Ghost en dergelijken! Het oude logo en de tv-show waren natuurlijk legendarisch, iconisch en niet meer weg te denken uit mijn memory!

Met mijn 22 jaar (nu) was ik er vroeg bij (op mijn twaalfde oid), iedereen die Insidegamer groot heeft gemaakt: THANKS! niemand kon voor mij tippen aan de oude site, GameKings niet en zelfs het dierbare PU niet. Bij deze een bedankje naar alle betrokkenen en members die er (van de eens รณ zo grote club) zijn overgebleven.

Op naar een nieuw tijdperk met Inside.Gamer, ik blijf in ieder geval hooked!!!

Cheers ๐Ÿ™‚

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door kayaboy
Richh
Richh
1 jaar geleden
Antwoord aan  kayaboy

Ga jij ook al zo een tijd mee? Reageerde je nooit dan?

kayaboy
kayaboy
1 jaar geleden
Antwoord aan  Richh

Jazeker! Al was ik in de beginjaren vooral ‘lezer & toeschouwer’, simpelweg omdat ik gewoon te jong was. De laatste jaren heb ik wat vaker gereageerd, al bleef dat ook beperkt. Enerzijds omdat de topics met veel reacties niet echt mijn topics waren. Daarnaast scande ik altijd even de artikelen voordat ik doorging, ik was (zoals ze dat mooi benoemen) een soort stille kracht ๐Ÿ˜‰

TheRock
TheRock
1 jaar geleden

The Rock is iig van de partij!

coola
1 jaar geleden

Wat Gourami zegt, mooi dat jullie officeel overgegaan zijn en hopelijk komen er inderdaad nieuwe members bij. Het is een leuke community die best wel mag groeien.

nickskuh16
nickskuh16
1 jaar geleden

we zien nu bij posts geen postdatum meer op de homepagina? en ook, waar kunnen we zien of er meldingen voor ons zijn? er is geen berichten pagina, en de profielpagina geeft aan, no results( in ieder geval die van mij)

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door nickskuh16
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Is er een mogelijkheid om mensen een PM te sturen? Zo ja, hoe?
En misschien is het leuk als er een plek is waar je kunt zien wat de game tags zijn van leden op Xbox of PlayStation?

michel79
michel79
1 jaar geleden

ik mis berichten stuur naar vriendin

Luigi1985
1 jaar geleden

Mag ik trouwens ff zeuren: zie nu ineens veel nieuwsberichten en daarmee lijkt de rest een beetje ondergesneeuwd.

Hopelijk vinden jullie iets om en nieuws te posten hier en de nadruk op de community te leggen.

SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Alle “oude” artikelen vanuit insidegamer.nl zijn overgezet naar inside.gamer.nl. Zou zonde zijn als al die content verloren was gegaan.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

Ik heb niks gezegd ๐Ÿ˜‰ en niet goed gelezen.

De oude membercontent id trouwens goed overgezet zie ik ๐Ÿ™‚

De winnaar van de Member Content Verkiezing! – Juni 2021

Alle aankondigingen van de State of Play