in ,

Welk populair spel vond jij eigenlijk helemaal niks?

Ik vroeg me af of er andere mensen zijn die een super populair spel nooit hebben gespeeld omdat je het gewoon niks vond? Voor mijzelf, en ik schaam me dit te moeten melden, is dat Skyrim. Het is mij gewoon nooit gelukt er echt mee te beginnen, ondanks dat het leuk lijkt en iedereen er altijd mega positief over is. Niet dat ik het een slecht spel vind, het is me gewoon nooit gelukt om mezelf er toe te brengen het te spelen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kaskarion
1 jaar geleden

Leuke vraag! Ik hoop dat ik niet overkom als een zeikerd maar hier is mijn selectie 🙂

Ik ben zelf geen groot fan van shooters/BR (met name CoD) ik voel me een beetje opgefokt als ik in zo’n map rondren en om de haverklap iemand moet neerknallen. Halo/Destiny daarentegen vind ik iets fijner omdat het tempo wat lager lijkt te liggen. Daarnaast heb ik vrij weinig met sportgames. Wel een tijdje NBA 2K(9/10) en FIFA (14/15) gespeeld maar ik kan het niet opbrengen om daar ieder jaar de volle pond voor te betalen. Ten slotte heb ik niet zoveel met racegames, de graphics zien er wel altijd heel nice uit maar ik zou zelf net zoveel plezier beleven aan een race in GTA V.

Ook MMO’s vind ik tegenwoordig niet meer zo boeiend als vroeger, helemaal als je al een werkdag achter je pc/laptop hebt gezeten.. dan trek ik het niet om ‘s avonds in zo’n zelfde houding te gaan lopen grinden.

Verder vond ik The Witcher III los van het verhaal een beetje vermoeiend om te spelen. Geralt beweegt door die wereld alsof ie teveel gezopen heeft en ook de combat vind ik niet zo lekker werken.

coola
1 jaar geleden

Eerlijk gezegd zijn er veel populaire games die ik maar niks vind. Daarmee zeg ik overigens niet dat het slechte games zijn, maar mij kunnen ze gewoon niet in hun greep houden.

Een kleine selectie van de games

The witcher 3
Alle Halo games
Alle Gears of War games
Zelda: Breath of the Wild

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Heb je even?! Veel populaire spellen zijn van een genre dat mij niet ligt zoals Fortnite (battle royale), Bloodbourne/Demon’s Soul (horror/fantasy) of FIFA (sport). Dus daar begin ik niet eens aan.

Wel heb ik me ooit gewaagd aan Indie rommel als Fez en Braid en zo. Spijt als haren op mijn hoofd. Waarom dat soort spellen toch zo goed worden gewaardeerd? Onbegrijpelijk! En datzelfde geldt voor Journey… Wat is dat een slaapverwekkende bak ellende, zeg.

Genoeg populaire spellen die ik vreselijk vind dus.

SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden

Cyberpunk, en World of Warcraft vond ik ook nooit boeiend.

MonsterCrab
1 jaar geleden

Uitstekende vraag en toch wel een moeilijke. Er zijn veel games die ik niet bijzonder fijn vind terwijl die algemeen geliefd zijn. Het beste voorbeeld hiervan is waarschijnlijk World of Warcraft. Die heb ik laatst voor het eerst geprobeerd en ik vond de ‘gameplay’ echt enorm saai. Het groepsgevoel van WoW waardeer ik wel, maar er zat naar mijn geval niks spannends in de game zelf. Je bent veel aan het lopen en klikken op characters of vijanden. Gaap! Mocht iemand hier groot fan zijn, hoor ik graag waarom het zo goed is!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  MonsterCrab

En misschien nog een veel moeilijkere vraag: met welke impopulaire spellen heb jij je wél vermaakt? Zelf kom ik niet verder dan Football Manager. Dat is natuurlijk geen impopulair spel (verre van) maar wel heel niche. Mijn vrouw verbaast zich er altijd over dat ik zo’n plezier kon beleven met wat, zoals zij het noemt, excelsheets (alleen maar lettertjes en cijfertjes). Overigens ben ik al jaren genezen van het FM-virus. Maar verder?

MonsterCrab
1 jaar geleden

Ik houd wel van genoeg gekke indiegames die de meeste mensen niet trekken vanwege een overvloed aan dialogen en slechte graphics. Overigens is een pareltje van een game Verlet Swing. Ik ben echt gek op die game dankzij de maffe levels en chille Spider-Man-gameplay, maar het is nog niet echt aangeslagen bij anderen die ik ken. Helaas 😛

Luigi1985
1 jaar geleden

Bij mij zijn het de Final Fantasy games en de meeste JRPG’s. Ik heb ze vaak geprobeerd, maar om de een of andere reden kom ik er niet door. Ligt aan de setting en mss aan de trage gameplay.

Verder heb ik ooit Assassin’s Creed geprobeerd (in de begindagen), maar dat vond ik ook niet zo leuk.

Ja, er zijn veel dingen die ik gewoon niet geprobeerd heb, zoals Fortnite etc, maar die wel populair zijn.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Luigi1985
MokClock
MokClock
1 jaar geleden

Voor zijn dat eigenlijk alle games die op online gaming zijn gericht. Dus Fortnite, Apex Legends en COD doen mij eigenlijk niks.

Ik ben echt meer van de single player games en vind alleen offline multiplayer leuk.

Skuerke
1 jaar geleden

Horizon Zero Dawn. 2 keer geprobeerd, 2 keer na een uur opgegeven. Ik voelde het niet bij die game

Rainking
1 jaar geleden

Ik heb vorig jaar de eerste Halo eindelijk eens gespeeld. De Xbox 360 versie, in dit geval. Maar constant dezelfde saaie gangen. Er leek geen einde aan te komen. Het is nog geeneens zo’n superlang spel, maar ik was blij toen het voorbij was.

Snuivert
Snuivert
1 jaar geleden

Ik vind games als Paper Mario, Animal Crossing, Last of Us 2 en Horizon ZD niet zoveel aan… Cyberpunk vond ik dan weer heerlijk.

Ik neem m’n eigen smaak niet al te serieus :’)

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snuivert

Haha, wij nu ook niet meer! 😉 Kom op, zeg: TLOU2 en Horizon ZD bashen? Kan écht niet. Gelukkig laat je profielfoto zien dat je toch niet reddeloos bent verloren… 🙂

Snuivert
Snuivert
1 jaar geleden

Ha, na die serie uit mijn profielfoto valt eigenlijk alles tegen… 8)

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snuivert

True that

Gourami
Gourami
1 jaar geleden

Ja zoveel maar the Witcher 3, Red Dead 2 en Fortine bijvoorbeeld vind ik niet zoveel aan, maar goed heb toch een vreemde smaak.

Don Carpaccio
Don Carpaccio
1 jaar geleden

Zo goed als alle Bethesda games. Skyrim op kop. Wel genoten van (de nieuwe) Wolfenstein. Deeltje II na een uurtje weer opgegeven.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Don Carpaccio
Dokter Caspari
1 jaar geleden

Het is vloeken in de kerk, maar ik was niet kapot van Undertale. Ik snap waarom de game bij veel mensen een speciaal plekje heeft, maar ikzelf vond hem eigenlijk niet zo leuk om te spelen. Had er een andere verwachting bij denk ik.

wiebeamalur
wiebeamalur
1 jaar geleden

Ik heb dat nu een beetje met Bravely Default 2, die valt mij na 17 uur toch best aardig tegen…

Het grootste probleem vind ik het verhaal, die is zo standaard. Ook vind ik de framerate regelmatig erg zwak en er zijn zoveel laadtijden…

Het turn based battle systeem is prima, maar dan moet er wel een interessant verhaal tegenover staan. Hou het anders niet vol… Actiegames met een bagger verhaal hou ik veel makkelijker vol.

Erik07
Erik07
1 jaar geleden

Persona 5. Werkelijk niets in die game vond ik leuk om te doen.

Leanderttt
Leanderttt
1 jaar geleden

Red Dead 2. Allereerst wil ik wel zeggen dat de speelwereld bijzonder mooi is en het een piece of art is, maar ik heb mij uitermate geïrriteerd aan het verhaal. Je kan geen missie doen of het loopt weer uit op een enorm vuurgevecht. Daarnaast ben je elke keer weer op zoek naar een andere plek om shit te roven om vervolgens weer voor joker alles gedaan te hebben omdat alles tegen zit. Daarnaast is het ook kinderlijk, hoe makkelijk iedereen Dutch volgt (tot aan het eind).

Oh en Final Fantasy games vind ik kut.

El hunterr
El hunterr
1 jaar geleden

Ubisoft open wereld games.
Fallout en Elder Scrolls.
Breath of the Wild.

Games minimaal geprobeerd en meestal gestopt na paar uur om nooit meer aan te raken.

Ontsnapte gevangene koopt Call of Duty en wordt opgepakt

Rust komt deze lente naar consoles