in

Welke Game Statue, Poster, Art etc. ben jij het meeste trots op?

Elke gamer heeft zo zijn eigen collectie, mij leek het wel tof om een kijkje in de keuken te krijgen van de meest toffe items. Heb je een super vette statue, poster, art of juist heel iets anders? Laat het zien in de comments!

Mijn aandeel:
The Last of Us Part II Statue

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
1 jaar geleden

Ik doe eigenlijk helemaal niets met statues enzo. Het dichtst in de buurt komt denk ik mijn kleine verzameling complete in box japanse Squaresoft (Super) Famicom spellen, waaronder Final Fantasy VI, Chrono Trigger, Seiken Densetsu 2 en 3, en een bundel voor de Famicom waar zowel Final Fantasy I en II in zitten. Ze zijn om uit te stallen, vanwege de box art en dus niet om te spelen, vandaar.

comment image

comment image

Mooi beeldje, trouwens. Nice!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Dit ziet er wel tof uit. Doet me denken aan vroeger. Ik heb ook nog een Super Mario Bros. 3 exemplaar van de NES. Ik bladerde de mooie gekleurde handleiding altijd door op het moment dat mijn ouders TV wilden kijken en ik niet meer mocht spelen. Ik was helemaal gek van die game (nog steeds trouwens).

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Handleidingen doorlezen was vroeger echt leuk om te doen. Dan kwam je thuis met een nieuw spel en als je dan toevallig toch naar het toilet moest, dan kon je meteen beginnen met bladeren en informatie opdoen.

En nu we het toch over handleidingen hebben, ik heb naast de (Super) Famicom spellen er ook nog een paar voor japanse PlayStation 1 en 2 en laatst had ik voor de grap de europese en japanse gebruiksaanwijzingen van Final Fantasy VII naast elkaar gelegd.

comment image

comment image

comment image

Scheelt nogal.

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Zelfs de handleiding weten die Japanners aantrekkelijker te maken dan die westerse mensen.

coola
1 jaar geleden

Hmm moelijk moeilijk. Ik heb wel game gerelateerde figurines en comics ( posters dan weer niet) maar geen van alle ben ik het meest trots op. Zowel qua figurine als comic is het film gerelateerd waar ik het meest trots op ben.

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  ennodg

comment image

Shin Godzilla is toch wel de figurine waar ik het meest trots op ben. ( de film is weliswaar niet de beste Godzilla film. Maar het is wel de meest awesome Godzilla design.)

SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden

Een greep uit mijn Game Boy collectie. Door de jaren heen verzameld.

D15BE0B0-746F-4810-B93F-1B8F6372C452.jpeg
SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

Vreemd hij draait de foto

MartinVerschoor
1 jaar geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

oewww, nice

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

Vet hoor.

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik ben denk ik niet toegewijd genoeg om beeldjes en dat soort dingen te kopen. Doet me helemaal niks. Ik vind bepaalde collectors items wel mooi, zoals ik bij de andere reacties ook zie. Ik heb wel wat dingetjes die (misschien) bijzonder zijn:

  • Legend of Zelda: Breath of the Wild mok (uit de Nintendo Store in NY)
  • Nintendo mok met allerlei personages (uit dezelfde winkel)
  • Osu! Tatakae! Ouendan voor de Nintendo DS. Dit is de Japanse versie (voorloper) van Elite Beat Agents. Ik las er destijds over en besloot eens gek te doen en de game te kopen. Gelukkig was mijn Japans net toereikend genoeg (lees je hoeft geen Japans te kunnen) om de game te kunnen spelen.

De eerste twee heb ik meer gekocht omdat ik toen een soort koopdrang kreeg in de winkel. Niet zozeer omdat ik ze echt per se wilde hebben.

Skyward Sword is niet te redden

Home-made GIF’s : Raad de game-titels.