in

Welke game(s) ga je in november spelen?

Call of Duty: Vanguard, Forza Horizon 5, GTA: The Trilogy – The Definitive Edition, Battlefield 2042, Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl. Een kleine greep van de titels die deze maand uitkomen. Welke verschijnt er bij jou deze maand op je scherm? 

Bij mij sowieso de nieuwe CoD, Battlefield en Forza. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.8/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
okidokie-1
9 maanden geleden

Football Manager 2022

Michael-Raymond-Clayton
9 maanden geleden

Ah, een variant op de ‘wat spelen we dit weekend’? 🙂 Waarom daar stoppen? Wat spelen we in 2022? 😉

Nou, deze maand ga ik Far Cry 6 uitspelen (en platinummen natuurlijk!) en daarna ga ik aan de slag met Guardians of the Galaxy. Vermoedelijk zit de maand er dan weer op. Zo niet, kijk ik even naar de games uit voorgaande maanden die ik heb gemist want in november is het voor mij allemaal net niks.

Dokter Caspari
9 maanden geleden

Ik zit er aan te denken dat duurdere Nintendo Online abonnement te nemen, eigenlijk maar om één reden ; Zelda OOT. Ik heb die game inmiddels tig keren uitgespeeld maar de laatste speelsessie is te lang geleden. Mijn Cube aansluiten op mijn 4K tv doet het hem niet meer voor mij vanwege de resolutie die behoorlijk schrikken is (doet mij denken aan hoe mijn pa vroeger afbeeldingen van 300 x 300 pixels als wallpaper gebruikte voor zijn pc), en krom achter mijn pc met een emulator trekt mij ook niet echt. Op de Switch zou dus ideaal zijn. Het zijn alleen de negatieve verhalen omtrent de kwaliteit van de emulatie die mij tegenhouden. Iemand hier ervaring mee?

Luigi1985
9 maanden geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Nog geen ervaring mee. Een laatste optie is misschien de 3DS-versie (als je een 3DS hebt).

edwinkox
9 maanden geleden

Over een jaar Halo infinte en misschien een ps4 game op de pc.

Luigi1985
9 maanden geleden

Ik vermoed dat er voor mij geen november releases in huis gaan komen. Ik hoop Metroid Dread deze week uit te spelen en wil daarna wel weer iets leuks voor de Switch uitkiezen. Weet alleen nog niet zeker wat. Streets of Rage 4 is een gegadigde, of misschien wel South Park Stick of Truth (Fractured But Whole vond ik heel tof en ik hoor dat de voorganger nog leuker is). Maar het kan ook maar zo iets heel anders worden of een replay van een oude game.

Daarnaast moet ik echt verder met Demon’s Souls, maar ik heb echt weinig tijd gehad de laatste tijd. Als die uit is, dan overweeg ik of Kena, Ghost of Tsushima (PS5) of Resident Evil Village. Al denk ik dat die laatste meer een budgettitel is (lees 20-30 euro).

Ik heb ook zin om de PS5-update van TLOU2 een keer te spelen.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
9 maanden geleden

De game die ik zal spelen in November komt uit het volgende rijtje:
Metroid dread
GTA: definitive edition
Kotor
En de games waar ik nu mee bezig ben disco elysium en the witcher 3

xcollin
9 maanden geleden

Volgende maand wordt een drukke maand. Ik heb Diablo II op de Switch opgestart. Voelt wat oud aan maar daarom niet minder leuk. Ben benieuwd naar de rest.

Daarnaast ga ik Forza 5 spelen en Battlefield 2042. Ik kijk echt heel erg uit naar deze games.

Ook ga ik Halo 3, 4 en 5 uitspelen (dit klinkt heel zelfverzekerd maar waarschijnlijk gebeurd het toch niet).

Het liefst zou ik ook nog Pokemon gaan halen maar zoals je kan zien is dit lijstje aardig groot geworden en heb ik nauwelijks tijd om te gamen. Deze maar even op de achtergrond en een andere keer kopen.

xevulutionx
xevulutionx
9 maanden geleden

Ik kijk al een poosje uit naar Forza Horizon 5, daar zal ik me talloze uren mee vermaken, zowel racend als ontwerpend. Nu nog hopen dat er nog wat auto’s geupdate worden. Verder heb ik deaths door binnengeharkt en ben ik met Far Cry 6 begonnen die best aardig smaakte de eerste 2-3 uurtjes.
Dan kom ik al in tijdgebrek maar ik ben best nieuwsgierig naar de GTA trilogy, vooral San Andreas omdat ik die toen als enige GTA tot nu heb overgeslagen.

JaccoPeek
9 maanden geleden

– Call of Duty Vanguard
– Fora Horizon 5
– GTA
– Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

Help

SamuraiPizzaCat
9 maanden geleden

Metroid Dread (hard), Deathloop, The Mummy Demastered

Baroness
Baroness
9 maanden geleden

Mario Party Superstars
Metroid Dread (voor een 2de ronde)
en nog wel iets willekeurigs…

tibor95
tibor95
9 maanden geleden

Heb van Age of Empires IV bijna de helft van de Campaign gespeeld.
Forza Horizon 5 staat klaar voor de launch vd premium versie early-acces vannacht om 00:01

En natuurlijk Battlefield 2042 later deze maand

Tussendoor even relaxed met Animal Crossing’s nieuwe update en misschien ook wel de DLC aan de gang

tielo
9 maanden geleden

Zit niets voor mij bij maar ben mij nu aan het vermaken met de Ruger Hauer simulator Observer. Toffe game.

Meme Monday! – Vandaag Mario omdat ehhhh………

Als je het mij vraagt, mogen ze meer games uitstellen