in

Welke PS3-, PSP- of Vita-game moeten we nog snel downloaden?


Laat jouw tip weten op Inside.Gamer.nl!

Martin verschoor

Lumines! De beste puzzelgame voor de PSP en misschien ook wel die je op een handheld kan vinden. Maar Tetris dan? Dit is Tetris op steroïden! Een audiovisueel spektakel met heerlijke gameplay en strakke graphics. Een game die je in je collectie moet hebben. Ja, je kan de remaster spelen, maar deze game op de PSP is als een lepel sambal in tomantensoep: rete lekker!

Lumines Remastered

Jacco peek

Ik besefte me recent pas dat het vooral heel lastig wordt om PSP-games te spelen, dus ben iik gauw door de Store op m’n Vita gegaan om te checken welke toppers ik al heb. Sowieso moet je natuurlijk Metal Gear Solid: Peace Walker en God of War: Ghost of Sparta hebben, daar is geen twijfel over mogelijk. Ook mag Daxter eigenlijk niet ontbreken en vind ik Rachet & Clank: Size Matters en erg leuke game.

Wat de andere platformen betreft heb ik geen sterke mening. Persona 4 Golden is natuurlijk een geweldige game en Killzone Mercenary is best indrukwekkend op een handheld.

lars cornelis

Voor de PSP staat LocoRoco Midnight Carnival op het lijstje. Dat is een van de weinige digital-only games voor de PSP en die wil ik toch wel in mijn collectie. Op de PS3 zijn Tokyo Jungle en inFamous: Festival of Blood toppertjes en op de Vita kan ik MotorStorm RC en Super Stardust goed aanraden. En welja, eigenlijk moet je ook Metal Gear Solid als PSOne Classic even snel nog binnenhengelen. Waarom stopt Sony ook al weer met die Stores?

Cody van den bogert

Ik ben zelf nooit echt een PSP-speler geweest, maar het kan zeker geen kwaad om LittleBigPlanet 1 & 2 nog even snel op de kop te tikken op de PS3. Die spellen zijn tijdloos man! Wat digital-only spellen betreft, ik heb geen idee eerlijk gezegd. Ik koop namelijk eigenlijk alleen fysieke spellen. 

michel musters

Ik moet Martin in dit geval bijstaan: op de PSP was mijn favoriete game zonder twijfel Lumines en geen vervolg of heruitgave heeft ooit aan het origineel kunnen tippen wat mij betreft. De enorm verslavende gameplay dat een beetje op Tetris lijkt, maar tóch anders is, heeft mij honderden uren beziggehouden. Daarbij hielp de geweldige audiovisuele ervaring – zoals we gewend zijn van Rez- en Tetris Effect-maker Tetsuya Mizuguchi – natuurlijk enorm mee. Zodra ik Mondo Grosso – Shinin’ hoor, begint het bij mij weer te kriebelen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Space Jam: A New Legacy Trailer

Q&A: Welke PS3-, PSP- of Vita-game moeten we nog downloaden?