in

Welke tv-serie kijk je op dit moment?

We zitten allemaal veel binnen en kijken ongetwijfeld genoeg televisie. Heb je nog leuke suggesties of juist tips voor series die je NIET moet kijken. Knal ze hieronder!

Zelf ben ik op dit moment 30 Rock weer eens aan het kijken. Het is alweer jaren geleden sinds ik alles heb gezien, dus het voelt weer helemaal nieuw aan. Wat een fantastische serie is dat toch! Heerlijk geschreven en lekker luchtig.

Verder kijk ik ook genoeg Curb Your Enthusiasm (van de maker van Seinfeld), maar dat moet je niet te veel achter elkaar kijken vanwege de enorme hoeveelheid cringe.

Ik mis eigenlijk een beetje een wat serieuzere serie, dus kom maar door als je nog iets weet!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
2 jaren geleden

Ik kijk op het moment naar star trek the original series ( S02E18) en fairy tail ( aflevering 223) maar Ik kijk van beide series maar één aflevering per dag

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik kijk graag series maar ik heb al een tijdje niet meer iets gezien van het niveau The Wire, Breaking Bad of Fargo. Laatste wat ik echt super super vet vond was Better Call Saul.

Ik ben vorige week begonnen aan The Boys. Zit er pas twee afleveringen in, maar ik vind t wel erg tof. Ik denk dat liefhebbers van superhelden en/of zwarte humor hier wel aan hun trekken komen. Staat op Amazon.

paul_junior
paul_junior
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

The boys is gaaf. Een andere vette serie op Prime is The Expanse. Echt een aanrader. Een scifi serie, met meer sci dan fi 😉

Ik moet maar eens verder gaan met Fargo denk ik. Zie hem vaak langs komen in lijstjes. Maar de eerste afleveringen wisten me niet echt te grijpen.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  paul_junior

Hmm als je de eerste afleveringen van Fargo niet leuk vindt, dan vermoed ik dat het niet iets voor je is.

The expanse zet ik op m’n lijstje

Mr. Grand
Mr. Grand
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

The Boys is zeker een aanrader!

MokClock
MokClock
2 jaren geleden

Voor de liefhebbers van tijdreizen en WTF momenten kan ik de serie Dark op Netflix aanraden. Echt een complete mindf*ck en heel vet gedaan!

paul_junior
paul_junior
2 jaren geleden
Antwoord aan  MokClock

Heel erg vet ja! Laatst gezien. Soms was het wel wat lastig te volgen. En dat werd met het seizoen exponentieel erger.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door paul_junior
TomKauw
2 jaren geleden
Antwoord aan  paul_junior

Aanrader, inderdaad! Maar heel eerlijk: afgezien van een paar momenten/wendingen, vond ik het juist vrij goed te volgen. Natuurlijk wordt het soms een beetje wazig met de thema’s van Dark, maar achteraf was er weinig onverklaarbaar, naar mijn idee.

Komt misschien ook omdat ik juist tijdens/na het eerste seizoen ontzettend veel over het plot heb lopen piekeren, waardoor je meteen veel theorieën in het achterhoofd hebt om die latere mindf*cks mee te verwerken.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  MokClock

Ik heb seizoen 1 gezien en die vond ik erg vet. Bij seizoen 2 waren we enkele afleveringen onderweg en hebben we niet meer zo goed opgelet, waardoor het een beetje vaag werd allemaal. Ook omdat er best veel tijd tussen S1 en S2 zat voor ons. We zijn er onbewust meegestopt toen. wel jammer want het was wel vet. Wie weet kijk ik m nog een keer.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik had hetzelfde. Seizoen 1 vond ik tof, maar des te verder in de seizoenen des te minder kon ik het volgen.

RuanMoleman
2 jaren geleden

Ik heb laatst voor de… 3e? keer ‘Sherlock’ helemaal opnieuw gezien, al dan wel met vriendin die het voor het eerst zag. Wat. Een. Serie. Nog steeds mijn #1 (naast Breaking Bad)

Momenteel even niks aan het volgen maar misschien ga ik aan Yellowstone beginnen, hoor ik op zich wel goede verhalen over!

Dunke
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Love Sherlock <3

PietS.
PietS.
2 jaren geleden

Mocro Maffia, Temptation Island en De K van Karlijn. Een echte serieliefhebber, zoals jullie kunnen lezen.

MichelMusters
2 jaren geleden

Vorige maand The Handmaid’s Tale er helemaal doorheen geramd, paar weken terug Fargo seizoen 4 gekeken (ik was prettig verrast) en ben nu It’s Always Sunny in Philadelphia voor de derde keer helemaal aan het bekijken.

Mistory
Mistory
2 jaren geleden
Antwoord aan  MichelMusters

Bij deze weet ik dat er een seizoen 4 van Fargo bestaat ! Was niet op de hoogte, maar ben nu dus zeer enthousiast.

orion_auron
orion_auron
2 jaren geleden

Lekker orgineel ik kijk momenteel weekelijks Wandavision en heb de afgelopen weeken langzaam Bleach weer is geheel bekeken

Dunke
2 jaren geleden

Ben heel blij met WandaVision. Eindelijk weer wat MCU-content, it was about time.
Maar aangezien dat een wekelijkse release is vul ik ondertussen mijn avonden met The Office en korte 12 episode anime’s. Laatst heb ik Erased gezien en dat was geweldig! Na The Office ga ik waarschijnlijk aan Doctor Who beginnen, wat ik eigenlijk al veel eerder had moeten doen.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

After Life en Blood of Zeus gekeken pas. Beide heel anders, maar ook beide leuk! Queens Gambit en ik vergeet cobra Kai helemaal. Wat een serie is dat!

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door SamuraiPizzaCat
Gertjun
Gertjun
2 jaren geleden

Ik kijk samen met de vriendin nu Lupin; zelf ben ik de serie Mr. Robot aan het kijken; fantastische serie; zeker als je ook de podcast Darknet Diaries volgt waar reallife verhalen over de hackerscene verteld worden.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Dexter, Lupin, the Last Kingdom, the Witcher, Mindhunter, House of Cards, Breaking Bad en The Blacklist heb ik met veel plezier gekeken, maar op eenzame hoogte staat voor mij: Ozark!

Zelf ben ik momenteel bezig met Bosch en Vikings.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Michael-Raymond-Clayton
AWESOMEDUDE3
AWESOMEDUDE3
2 jaren geleden

Gisteren toevallig de laatste aflevering van Doom Patrol gekeken. Weet eigenlijk nog steeds niet goed wat ik ervan moet vinden. De serieuzere, duistere stukken staan echt voor DC naar mijn mening. Zonde van de af-en-toe compleet andere aanpak van puberale ‘grapjes’. Binnenkort de nieuwe aflevering van Black Lightning kijken, al betwijfel ik of ik daar nog doorheen kom.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door AWESOMEDUDE3
SirFunkenstein
SirFunkenstein
2 jaren geleden

Preacher seizoen 1 achter de rug. Echt helemaal prima. Ondanks dat ik ook de hele serie Comics heb gelezen van Garth Ennis. Maar hij is ook nauw betrokken bij de tv-serie.

Nog 3 seizoenen te gaan. Yeah.

TomKauw
2 jaren geleden

Net klaar met eerste seizoen Undercover. Bloedserieus, maar soms heerlijk herkenbaar voor de Brabander. Niet vanwege de Frank Lammers of de drugs, maar er zitten een paar types in die één-op-één gebaseerd lijken op een paar figuren uit mijn jeugd en/of kenniskringen.

Denk dat dit open is voor ieders eigen interpretatie, maar in mijn hoofd is dit gewoon canon voor de Jumbo Advertisement Extended Universe.

MichelMusters
2 jaren geleden
Antwoord aan  TomKauw

Ik ben niet zo van de Nederlandse series maar ik heb ook echt genoten van Undercover! Het tweede seizoen wordt door het grote publiek gehekeld, maar ik vond het cinematografisch echt een verbetering – leek af en toe wel of ik naar het tweede seizoen van Fargo keek, haha.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  MichelMusters

Oh haha ik heb seizoen 2 nog niet gekeken maar dit maakt me toch wel nieuwsgierig.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Kijk de X-files, Snowpiercer en WandaVision op het moment.

CoMPegasus
2 jaren geleden

Als mensen nog een aantal tips willen van series. Ook een aantal oudere series hoor.
– The Expanse, erg goede sci-fi
– Snowpiercer
– Black Sails
– Locke and Key
– Westworld
– Lupin
– The Marvelous Miss Maisel
– The Boys
– Star Trek Picard
– WandaVision

Verenigd Koninkrijk uitgelicht in Microsoft Flight Simulator

Mijn verwachtingen voor de Nintendo Direct vanavond