in ,

Wild Life Rescue – Find Hidden Animals: Forest Patrol

Wild Life Rescue – Find Hidden Animals: Forest Patrol

De komende dagen is Wild Life Rescue – Find Hidden Animals: Forest Patrol gratis in de Microsoft Store en ik besloot daar gebruik te maken. Normaal gesproken betaal je ongeveer € 40.00 voor deze game en dan verwacht je ook wel wat voor deze prijs. Kan dit spel mij verassen als dierenvriend of had ik hier nooit aan moeten beginnen?

Algemene indruk

Als eerste indruk ziet het er wel prima uit. Een vrolijke omgeving met een rustig achtergrondmuziekje. Verspreidt in dit gebied wonen een paar diersoorten die belangrijk zijn voor je missies. De maker heeft besloten alle dieren een vaste plek te gegeven in hun omgeving en ze lopen altijd dezelfde route.

De besturing is erg simpel en datzelfde geldt als je door de omgeving loopt. Je kunt niet klimmen en door diep water loop je alsof je jezus bent. Ook is er geen uitleg in het begin hoe alles werkt en het behandelen van dieren is onhandig. Je hebt een arsenaal aan hulpmiddelen, maar eigenlijk heb je een paar tools nodig.

De missies zijn ingedeeld in twee categorieën: Wild life Rescue en Find Hidden Animals. Helaas, zijn dat er niet heel erg veel en zal een gemiddelde gamer binnen 10 á 15 minuten klaar zijn. Er zijn geen zijmissies of andere uitdagingen, dus als je eenmaal klaar bent met deze missies dan kun je alleen nog voor de lol alle missies overnieuw doen.

Wild life Rescue

In deze missies moet je een specifiek dier met een blessure helpen. Je krijgt alle tijd, maar toch heeft de maker besloten om je te helpen om in de goede richting te lopen van het dier. De grootste uitdaging is om het dier te verdoven en daarna kun je het dier behandelen.

Find Hidden Animals

In deze missies moet je een specifiek dier fotograferen. Je krijgt een summiere beschrijving en daarmee moet je het doen. De uitdaging is om een foto te maken binnen vijf minuten. Voor de jongste gamers kan dit pittig zijn, maar voor andere doelgroepen is het gewoon rennen en snel een foto maken. Heb je het goede dier te pakken dan zie je later bij het startscherm een plaatje met een uitleg over dit specifieke diersoort.

Conclusie:

Voor een spel van €40.00 verwacht je gewoon veel meer. Het is te kort en te simpel voor de gemiddelde gamer. Dit is het type spel dat je koopt, omdat het er leuk of schattig uitziet, maar je heel erg spijt van krijgt als je het speelt.

Plus

  • Omgeving + achtergrondmuziek
  • Wilde Dieren!

Min

  • Erg kort
  • € 40.00 is wel erg veel voor een game dat 15 minuten duurt
  • Omgeving en gebeurtenissen zijn erg eentonig
  • Naast de missies is er weinig te beleven
  • Voor de gemiddelde gamer is dit geen uitdaging

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
RuanMoleman
9 maanden geleden

Prima review! Het concept klinkt best vermakelijk maar hoe de ervaring is voor 40 euro is wel minder. Het scheelt dat het momenteel gratis is maar 40 is erg veel.

Luigi1985
9 maanden geleden

Goede review! Klinkt niet als een goede game.

Vandaag kan je Riders Republic gratis op pc spelen

Clustertruck review – Geen tijd voor pitstops