in

Wolfenstein Youngblood duurt 25 uur


“Het is een beetje gek. Dit is onze grootste game ooit, maar we hadden een vrij korte productietijd. Zoals ik zei is er minder verhaal, maar de non-lineaire aard hiervan en de levelprogressie geeft ons de mogelijkheid om een hoop activiteiten en missies toe te voegen. De totale speeltijd is daarom langer dan voorgaande titels, ik denk op z’n minst 25 tot 30 uur als je overal doorheen speelt.”

Hoelang het hoofdverhaal van de game duurt is nog niet helemaal duidelijk, maar de spin-off wordt in ieder geval langer dan Wolfenstein: The New Order en Wolfenstein 2: The New Colossus.

Youngblood speelt zich af in Parijs in de jaren ’80, in een alternatieve tijdlijn waar Nazi-Duitsland de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen. Spelers besturen Jess of Soph, de tweelingdochters van BJ Blazkowicz, het voormalige hoofdpersonage van de Wolfenstein-games. Daarnaast kan de game ook in co-op gespeeld worden.

Wolfenstein: Youngblood komt op 26 juli uit voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch. Bethesda werkt ook aan de vr-game Wolfenstein: Cyberpilot. Die game komt ook op 26 juli uit voor pc en PlayStation VR.

Bekijk hieronder de E3 2019-trailer

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe download je Harry Potter: Wizards Unite nu al op Android en iOS?

CEO EA stopt bonus van 2,5 miljoen in werknemers