in ,

Wordt Valheim steeds beter?

Heb nu (eindelijk) Valheim geprobeerd en het bevalt zeker, wat ik me nu afvraag: Wordt het beter? Niet dat het nu slecht is maar de populariteit is zo groot dat ik me afvraag of het spel beter wordt des te meer je speelt? Iemand ervaring?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Leonaz97
3 jaren geleden

Als je het nu leuk vindt blijft het leuk. Het promoot wel lange gamesessies zodra je wat verder bent. Ik merk wel dat ik minder verslaafd ben dan de eerste twee weken dat ik het speelde. Ik zit nu op een punt waar ik mijlenver moet reizen voor de volgende eindbaas, het voelt als een klus waar ik ff goed voor wil zitten maar die tijd heb ik nog niet echt gehad. Ik hoorde wel dat reizen na deze volgende baas steeds sneller moet gaan door weer iets nieuws wat je kunt craften.

Deze game is erg goed in leuk blijven, daar is de populariteit denk ik ook erg aan te danken,

Coolblue gaat toch wel weer PlayStation 5-consoles verloten

The Last of Us: Part 2 13 keer genomineerd tijdens BAFTA Game Awards