in

World of Warcraft: The Burning Crusade Classic komt mogelijk op 1 juni uit


Op de officiële Activision Blizzard-site Battle.net zagen een aantal fans de header van een artikel waarin staat dat de uitbreiding op 1 juni uitkomt. Men kon het artikel echter niet openen.

Kort daarna werd de header weer verwijderd. Mogelijk is het te vroeg geplaatst en volgt binnenkort de aankondiging – al is dit niet bevestigd. Voor nu is er nog geen officiële releasedatum van World of Warcraft: The Burning Crusade Classic bekend.

In World of Warcraft Classic kunnen spelers World of Warcraft ervaren zoals de game vlak na lancering was. Burning Crusade Classic geeft spelers logischerwijs de kans het spel te ervaren na de lancering van de eerste uitbreiding, Burning Crusade, in 2007. Mensen kunnen zelf kiezen in welke ‘era’ ze blijven: die van WoW Classic of Burning Crusade Classic.

In Burning Crusade moeten spelers naar de Outland om de Burning Legion te stoppen. Ook reist men af naar de moerassen van Zangarmarsh en vecht men met de Burning Legion in de Black Temple. De uitbreiding voegde de Blood Elf voor de Horde, en de Draenei voor de Alliance toe. Ook bevat het het Arena PvP-systeem, het Jewelcraft-beroep en vliegende mounts.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Epic plande Fortnite-crossovers met Metroid en Lady Gaga

Nieuwe Fable-game draait op ForzaTech-engine