in , ,

WRC 9

Rally zit in mijn bloed en volg de WRC op afstand wat er gebeurd in het echt is, is Toyota de winnaar of Hyundai of toch Ford. 

Daarom speel ik WRC 9 , gekregen bij amazone vorig jaar als extra game.  De graphics zijn dik in orde wel iets gedateerd ., hoewel sommige effecten een beetje nep zijn.  Het spelen is minder geweldig, ik speel het met een toetsenbord of stuurtje. Maar toetsenbord heb je wel de kans dat je de auto kwijt raakt waardoor die willekeurig een kant op gaat. Met stuurtje speelt het wat beter maar daar kan ik niet hard mee gaan. Ik heb ook het idee dat de auto van rots is gemaakt want je kan bijna geen schade rijden.  Ook is het zo als je maar een klein beetje van de track af komt je wordt gecorrigeerd, wat wel tijd kost en terug gezet wordt voordat de crash of gebeurtenis gebeurde.  De tracks zijn neem ik aan redelijk natuur getrouw en heeft een mate moeilijkheid in zich. Te snel rijden wordt afgestraft door snelle crashes.  Nu is zweden geweest in het echt dus heb de tracks nagespeeld en die zijn best goed te doen, ik kan me herinneren met dirt rally dat een stuk moeilijker was.  Kortom een game voor de rally liefhebber en grafisch iets mooier dan dirt rally 2 kan ik wel zeggen.  Je krijgt helemaal het rally gevoel of je erbij bent.  WRC9 heeft een mooie prijsje tijdens de steam sale die eraan komt.  Ik keek naar WRC10 maar die is niet grafisch beter dan wrc 9 , alleen de tracks zijn wat meer actueel met het huidige WRC schema van 2024.  Je kan dan beter doorsparen voor de opvolger van dirt 2 rally, WRC die is nu even 20 euro, Wat voor mij nog aan de prijzige kant is. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
CarnifeX
1 maand geleden

Kort, maar krachtige review.
Ik vind rally games, net als alle race spellen, wel leuk maar niet voor lang. WRC heb ik nog nooit gespeeld, maar dirt wel. Ik dacht dat wrc de meer arcade versie was van twee, maar als ik jouw review lees is het toch best wel sim. Klopt dat?

CarnifeX
1 maand geleden
Antwoord aan  edwinkox

Ok helder. Thx voor je reactie

Screenshot Sunday #145

Verslavingsgevoelig voor gamen