in ,

WRC7 vs WRC10

Ik heb de demo van WRC10 en WRC7 vergeleken. 

De laatste is in de steam sale af en toe rond 7 euro en meer dan zijn geld waard. 

Na het spelen van de map in spanje ben ik er eigenlijk achter gekomen dat als je  niet een grafische hoer bent dat WRC7 fijner en minder nerveus speelt met toetsenbord, En dat de grafische pracht als in de game bent op de achtergrond raakt en het grafisch gezien er best mee door kan.  De game is vergeeflijker dan Dirt2 Rally en heeft het voordeel dat het een licentie heeft van de echte WRC zodat alle tracks in dat jaar speelbaar zijn. Ook heeft gelukkig nog niet het bijkopen van tracks ontdekt wat je wel in dirt rally 2 moet doen en dan loopt het in de papieren. Wat ik nog miste waren de pijltjes op de weg die van rood naar groen kleuren zodat je weet dat je op goede snelheid zit, je moet je het namelijk maar gokken dus veel remmen en gas geven. 

Kortom WRC7 is een aanrader voor de beginnende en gevorderde rally rijder , die casual gamed.  Voor de prof moet je waarschijnlijk meer bij dirt rally 2 zijn omdat de auto daar beter af te stellen is. Het verschil tussen WRC10 demo en WRC7 is te verwaarlozen. 

Gespeeld op een PC met toetsenbord op GTX1070. Rally auto=settings op hard en hoog.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gourami
Gourami
1 jaar geleden

Dit soort games zijn natuurlijk ook niet bedoeld voor een toetsenbord. Bovendien buiten de grafische verschillen zijn er nog veel meer dingen die anders en verbeterd zijn.

En pijltjes en rempunten? Waarom zou je dat willen? Mag ook nog wel een beetje uitdaging in zitten toch?

Screenshot Sunday #14

‘EA kondigt in juli de terugkeer van een gevestigde franchise aan’