in

Xbox en Bethesda zouden hun E3-livestream op 13 juni kunnen houden


Dat claimde VentureBeat-journalist Jeff Grubb in een recente livestream. Volgens hem kondigt Microsoft de datum en tijd later deze week officieel aan. Grubb lekt wel vaak (correcte) informatie over games en consoles, met name over zaken gerelateerd aan Xbox.

Volgens Grubb wordt de show ergens in de ochtend gehouden voor Amerikanen, waardoor de livestream in de middag of het begin van de avond in Nederland te zien zou zijn. Microsoft zelf heeft de livestream echter nog niet aangekondigd.

Eerder werd al bevestigd dat Microsoft en Bethesda dit jaar samen een persconferentie houden. Eerder dit jaar was de overname van Bethesda door Microsoft namelijk rond.

Het is niet bekend wat Microsoft en Bethesda tijdens de mogelijke livestream gaan tonen. Halo Infinity lijkt vrij zeker, aangezien de game eigenlijk vorig jaar uit had moeten komen en nu voor dit jaar gepland staat. Ook gaan er al geruime tijd geruchten over een nieuw deel de Forza Horizon-reeks. Verder hopen veel gamers dat Starfield, de nieuwe ruimtegame van Bethesda Game Studios, getoond gaat worden.

E3 is dit jaar na een jaar afwezigheid terug, zij het alleen digitaal. De show wordt van 12 tot en met 15 juni gehouden middels diverse livestreams. Zo is bekend dat Ubisoft op 12 juni een Ubisoft Forward-livestream uitzendt. Op 10 juni zendt presentator Geoff Keighley de ‘Kick-Off livestream’ van Summer Game Fest uit, waar ook diverse aankondigingen gedaan moeten worden.

xbox

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sonic the Hedgehog-livestream wordt morgen gehouden

Axiom Verge 2 uitgesteld naar aankomend najaar