in

Mogelijke Wolfenstein- en Arkane-collecties in de maak voor Xbox Series X


Op de website van de Amerikaanse leeftijdsclassificatie-instantie ESRB worden twee nieuwe collecties specifiek voor Xbox Series X/S genoemd. De eerste is Wolfenstein Alt History Collection en lijkt de vier Wolfenstein-games die MachineGames deze generatie heeft ontwikkeld te bevatten. Dat zijn Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein 2: The New Colossus en Wolfenstein: Youngblood.

De tweede collectie is de Dishonored en Prey Arkane Collection en lijkt de spellen die Arkane deze generatie heeft ontwikkeld te bundelen. De beschrijving praat over vier spellen maar noemt de spellen niet bij naam. Vermoedelijk gaat het om Dishonored en diens vervolg, Dishonored: Death of the Outsider en Prey.

Meer informatie wordt niet gegeven over de collecties. Mogelijk worden ze op een later moment officieel onthuld. Microsoft kocht een paar weken geleden de uitgever van deze spellen, ZeniMax Media en dus Bethesda Softworks, over voor 7,5 miljard dollar. Het zou dus geen verrassing zijn als de collecties alleen op de Xbox-consoles verschijnen.

Prey

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Trailers van Watch Dogs Legion richten zich op verhaal en extra content

Verfilming van Minecraft is uitgesteld