in

Xbox Series X-versie van Crash Bandicoot 4 duikt op


De verschijning van de Series X-versie is opvallend, omdat de game vooralsnog alleen maar beschikbaar is op Xbox One en PlayStation 4. Een next-gen versie is nog niet officieel aangekondigd.

Het is dus mogelijk dat Crash Bandicoot 4: It’s About Time ook naar next-gen consoles komt. Het kan ook om een next-gen update gaan, waarmee de huidige versies op de volgende generatie consoles van een technische update worden voorzien om de spellen beter te laten ogen en soepeler te laten lopen. Tot slot kan het ook gewoon een fout van ESRB zijn.

In Crash Bandicoot 4: It’s About Time vindt Crash vindt een mysterieus masker in een grot – het blijkt één van de Quantum Masks te zijn. Spelers moeten met Crash en zijn vrienden door verschillende dimensies en tijden reizen om Quantum Rifts tegen te houden. De game is sinds vorige week beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

De game werd met een 9 beloond in de recensie van zustersiteGamer.nl: “De kern van de Crash-franchise blijft in Crash Bandicoot 4: It’s About Time intact. Daarbovenop komen erg goed doordacht leveldesign, prachtige graphics en enkele vernieuwingen die de reeks naar het heden brengen. Hulde voor deze comeback waar het plezier op elk moment van afspat!”

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ghost of Tsushima: Legends en New Game+ komen op 16 oktober

Mini-Review #10: The Barbarian, Art of Balance en Sufoco