in

Yakuza 7 heet hier Yakuza: Like a Dragon


Sega tweette de naam al een paar dagen geleden, maar verwijderde de tweet toen weer. Hieronder is de eerste Engelse trailer van het spel te zien. Daarnaast is er een Japanse gameplayvideo uitgebracht, waarin verschillende personages worden geïntroduceerd, het rpg-gevechtssysteem is te zien en wordt getoond hoe er een party met personages gemaakt kan worden. Ook worden er diverse minigames, zoals een kartgame, getoond.

Yakuza: Like a Dragon draait om het nieuwe hoofdpersonage Ichiban Kasuga, en de setting is Yokohama, vlakbij Tokio. De kaart waarop het spel zich afspeelt zou driemaal groter zijn dan de voorgaande Yakuza-games. Hoofdpersonage Kasuga is een fan van de Dragon Quest-reeks, en Sega heeft toestemming gevraagd aan Dragon Quest-bedenker Yuji Horii om het spel te noemen in Yakuza 7.

Het gevechtssysteem van de Yakuza-reeks wordt in dit deel op de schop genomen. De Streets of Rage-achtige gevechten worden vervangen door een menu dat meer lijkt op klassieke rpg’s. De game is in ontwikkeling voor PlayStation 4 en moet op 16 januari 2020 uitkomen in Japan. Een westerse release volgt later in 2020.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Konami reikt myClub-munten uit aan gedupeerde PES2020-spelers

Video geeft blik op de ontwikkeling van Cyberpunk 2077