in

Pre-release versie van Cyberpunk 2077 gespeeld door YouTuber


Dat heeft YouTuber Tyler McVicker gedaan door alle patches en updates van de game van zijn systeem af te gooien en vervolgens er voor te zorgen dat zijn systeem geen verbinding meer maakte met het internet. Hij speelde de game dus alleen via data die op de disk staat. Volgens McVicker gaat het om een versie van de game gemaakt in september 2020, een aantal maanden voor de officiële release.

De versie die McVicker speelde toont onder andere een andere UI. Daarnaast is een icoon op de map te zien die lijkt te suggereren dat winkelhouders voorheen rondreisden op de map. Ook zijn er diverse aanpassingen aan het perksysteem en de wapencustomisatie te zien.

“Door de chaotische laatste maanden van ontwikkeling, barst deze versie van de game met content die er op het laatste moment is uitgesneden om de game te laten draaien op de vorige generatie consoles”, zo legt McVicker uit. “En het beste nieuws? Iedereen kan het spelen.”

Hoewel gamers er inderdaad zelf voor kunnen kiezen alle updates van hun systeem af te halen en het internet los te koppelen, heeft McVicker ook een video van zijn bevindingen gemaakt die hieronder is te zien.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Metro Exodus-studio is bezig met nieuwe triple-A IP

My Friend Pedro: Ripe for Revenge voor mobiel aangekondigd