in

Zelda: Breath of the Wild wint GDC-award


De Game Developer Conference (GDC) Choice Awards worden elk jaar tijdens de GDC gehouden en richten zich op de meningen van mensen uit de game-industrie zelf.

The Legend of Zelda won de award voor beste game van het jaar, maar ook de awards voor beste audio en beste design. Cuphead sleepte twee awards in de wacht voor beste visuele art en beste debuut. De publieksprijs ging naar Nier: Automata.

De beste mobiele game was Gorogoa, dat ook de award voor innovatie won. Horizon: Zero Dawn won de award voor innovatie, terwijl What Remains of Edith Finch geprezen werd om het narratief. Superhot tot slot won de award voor beste vr-game.

“Zelda: Breath of the Wild heeft echt heel veel game van het jaar-awards binnen weten te halen. Het komt zelden voor dat men het zo unaniem eens is over het beste spel van het jaar, maar de nieuwe Zelda is het gelukt. Toch vind ik het ergens jammer dat er daardoor iets minder aandacht is voor enkele andere ongelooflijke toppers van vorig jaar, waaronder het Nederlandse Horizon: Zero Dawn en Super Mario Odyssey.” – Michel Musters

Zelda

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

DJI Mavic Air – De Harde Waarheid

Fortnite: Battle Royale krijgt vandaag de heavy shotgun