in

10 animal crossing cross-overs waat je gewoon blij van wordt


Creatievelingen op Animal Crossing: New Horizons zitten niet stil en ze hebben weer iets leuks uitgevonden: cross-overs! Ze maken liedjes en video’s na in Animal Crossing. Sommigen van deze creaties zijn zijn spot-on en wij hebben de leukste onder elkaar gezet!

Om maar te beginnen met Rick Astley en ‘Never gonna give you up!’. Twitteraar @Withnailmarwood recreërde meerdere scenes uit de bekende muziekvideo.

Of deze dan! De video van ‘Oops I did it again’van Briney Spears die deels is nagemaakt in Animal Crossing. Superleuk om ook te zien hoe de makers van deze cross-overs de animaties van de game gebruiken om dansjes na te doen.

Deze Animal Crossing-remake van een aantal scènes uit The Office. Waarin de maker vooral gebruik heeft gemaakt van zijn eilandbewoners.

Ook Special Agent 007 kan er niet aan ontkomen. James Bonds opening is nagemaakt met personages uit het schattige Nintendo-spel.

Of dan Mariah Carey. Meerdere scenes uit haar muziekvideo van ‘We Belong Together’ zijn nagemaakt. De maker postte de video op Reddit.

AC

De maker achter deze video waarin hij ‘Africa’ van Toto speelt op Animal Crossing: New Horizons-instrumenten heeft er ook enorm veel werk in gestoken. Kan je geloven dat deze persoon zelf een paar random noten op de instrumenten heeft gespeeld, telkens in verschillende outfits, om vervolgens via een editing-programma de juiste noten te vinden voor ELK INSTRUMENT?! Wat een geduld…

Deze parodie op een liedje van Billie Eilish is ook best sick! Wel eens gek geworden van het vangen van al die Baarzen? De makers van deze video ook!

En deze ‘Who broke it?’-scène uit Parks and Recreation is ook enorm goed gelukt.

Oh! Dit is in ieder geval mijn favoriete scène uit heel Brooklyn 99! *Zingt*: I WANT IT THAT WAY!!.

Als afsluiter: Een aantal leuke vines!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gears of War 3 is draaiende gekregen op een PS3-devkit

Grand Theft Auto 5 is wereldwijd 130 miljoen keer verkocht