in

Zin in het nieuwe seizoen Formule 1? Kom bij de I.G Fantasy League!

Dit weekend start het nieuwe seizoen van Formule 1 weer in het zonnige Bahrein (de race is zondag om 17:00 uur!). Zijn er hier liefhebbers die staan te popelen om weer te kijken? 

Zelf ben ik erg benieuwd, want er zijn veel nieuwe variabelen! Vettel naar Aston Martin, Ricciardo naar McLaren, Perez bij Red Bull, Alonso is weer terug… Er wordt gezegd dat Red Bull sneller is dan Mercedes na de test van twee weken geleden, maar dat gelooft natuurlijk niemand. Hoe dan ook, genoeg nieuws dit jaar! 

Om het nieuwe seizoen te vieren heb ik een League aangemaakt voor F1 Fantasy, dus kom er vooral bij. Maak een team met je favoriete coureurs en constructeur en dan kunnen we elke week zien welk team bovenaan staat. De code voor de Inside.Gamer League is 5e91f3fb6d.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden

yeah, tof, joined

Leanderttt
Leanderttt
1 jaar geleden

Zin in het nieuwe seizoen! De return van arrogante Alonso, McLaren met een nieuwe motor, Mercedes die doet alsof ze een slechte start hebben, maar straks weer 13 eentweetjes binnen halen en een sterke teammate voor Max genaamd Perez. Hopen dat het titelgevecht wat serieuzer wordt dit jaar, maar vooral hopen op een mooi seizoen!

MartinVerschoor
1 jaar geleden

Dope! Ik zit erbij en ga jullie de moeder racen

Leonaz97
1 jaar geleden

Ik weet echt de minimale hoeveelheid van Formule 1, als ik boven je sta weet je dat je iets fout doet.

Wapens worden opnieuw afgestemd in Call of Duty: Cold War

S.T.A.L.K.E.R. 2 bevat uniek geanimeerde gebitten