in

Hoe krijg je de beste paarden in Red Dead Redemption 2?


In totaal zijn er negentien soorten paarden in Red Dead Redemption 2. De kwaliteiten van deze paarden worden bepaald op basis van vier factoren; gezondheid, acceleratie, snelheid en uithoudingsvermogen. Daarnaast is er ook een apart statistiek voor wendbaarheid. Wendbaarheid wordt bepaald aan de hand van van hoe snel en goed het paard reageert op de besturing. Deze wendbaarheid varieert tussen de gradaties Heavy, Standard, Race of Elite.

De statistieken kunnen op verschillende manieren verbeterd worden. Zo kan een goede band tussen speler en paard de kernwaarden van de gezondheid en uithoudingsvermogen verhogen. De band tussen speler en paard is verdeeld over vier niveaus. Hoe beter de band met het beest, hoe meer voordelen.

Red Dead Redemption 2

De band kan vergroot worden door verschillende activiteiten, zoals voeden, wassen, kammen, aaien en er simpelweg erop rijden. Wanneer de band verbeterd wordt, kan je met het paard door moeilijkere wegen verplaatsen, kan het paard van een verdere afstand worden geroepen en is het moeilijker voor dieven om jouw paard te stelen.

Een andere manier om statistieken te verhogen is met een betere uitrusting voor het paard. Dit geldt voor voorwerpen als zadels en stijgbeugels. Ieder van deze voorwerpen heeft weer andere voordelen die van waarde kunnen zijn voor het optimaliseren van het paard.

Red Dead Redemption 2

White Arabian Horse

De White Arabian Horse is het beste paard in Red Dead Redemption 2 dat door spelers verkregen kan worden zonder er iets voor te betalen. Het witte paard beschikt over een wendbaarheid van de beste categorie en kan uitsluitend gevonden worden bij Lake Isabella in Grizzlies West, Ambarino.

Als de spelers het paard in het wild wil krijgen, moet dat voorzichtig gedaan worden. Bij het vinden van het paard moet de speler langzaam naar het paard lopen. Als het paard zenuwachtig begint te worden moet de speler ,tijdens het benaderen van het paard, het dier kalmeren om te voorkomen dat het vlucht. Wanneer de speler uiteindelijk op het paard kan klimmen, probeert het de speler eraf te gooien. Tijdens dit proces moet de speler het beest kalmeren door de linkerstick in te klikken om het paard nogmaals te kalmeren en het te claimen als jouw nieuwe kameraad.

Het paard heeft een prijswaarde van 1.200 dollar en kan verkocht worden voor maximaal 360 dollar, afhankelijk van hoe goed de band is tussen de speler en het paard. Hoe beter de band, hoe groter de opbrengst.

Statistisch gezien blinkt de White Arabian Horse uit bij de snelheid, acceleratie en wendbaarheid. Met name de snelheid kan met een sterkere band nog veel meer verhoogd worden. De White Arabian Horse bezit een algemene score van 60 uit 100 punten.

Red Read Redemption 2

Black Arabian Horse

Vergeleken met de White Arabian Horse is de Black Arabian Horse een paard dat niet in het wild gevonden kan worden en uitsluitend gekocht kan worden. Net als zijn voorganger beschikt dit paard over een Elite wendbaarheid en valt het onder hetzelfde ras.

De Black Arabian Horse kan gekocht worden na het voltooien van hoofdstuk vier en is uitsluitend beschikbaar bij het stal in Saint Denis. De prijswaarde bedraagt 1.050 dollar en kan verkocht worden voor maximaal 997,50 dollar (bij het stal) afhankelijk van de band tussen de speler en het paard.

De Black Arabian Horse heeft vergelijkbare statistieken met die van de White Arabian Horse. Echter blinkt dit paard uit met een ietwat betere uithoudingsvermogen en gezondheid. Uiteindelijk is dat goed voor een algemene score van 64 uit 100 punten. Net als de White Arabian Horse kan dit paard nog flink groeien in snelheid, maar ook acceleratie.

Red Dead Redemption 2

Rose Grey Bay Arabian Horse

Als laatst is er de Rose Grey Bay Arabian Horse. Dit paard kan ook uitsluitend verkregen worden door het kopen bij een stal. Spelers kunnen over dit paard beschikken wanneer het eerste deel van het epiloog is voltooid. Het paard kan vervolgens uitsluitend verkregen worden bij de stal in Blackwater. Net als de andere twee paarden beschikt ook dit paard over de beste categorie aan wendbaarheid.

De Rose Grey Bay Arabian Horse heeft een prijswaarde van 1.250 dollar en kan (bij de stal) verkocht worden voor maximaal 1.187,50 dollar met de beste mogelijk band tussen paard en speler. Spelers kunnen er ook voor kiezen om het paard te verkopen bij een Horse Fence voor maximaal 375 dollar.

De Rose Grey Bay Arabian Horse blinkt ten opzichte van de andere paarden vooral uit bij de statistieken van de gezondheid en uithoudingsvermogen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om te optimaliseren in snelheid en acceleratie. Met deze statistieken scoort de Rose Grey Bay Arabian Horse 68 uit 100 punten.

Red Dead Redemption 2

Voor ieder wat wils

Deze algemene scores mogen dan wel een graadmeter zijn voor de kwaliteiten van de paarden, echter zijn er nog andere paarden met vergelijkbare statistieken. Ondanks dat er geen individueel paard aan te wijzen is om als beste te labelen, kan wel gezegd worden dat het ras van de Arabian Horse tot de ware elite behoort binnen de game.

Er zijn ook andere paardenrassen met vergelijkbare kwaliteiten, zoals de Andalusian, Ardennes, Missouri Fox Trotter en de Turkoman. Deze paarden kunnen als alternatief gelden in het geval dat de speler niet zoveel geld te besteden heeft of niet de moeite wil doen om een paard in het wild te zoeken. Met negentien paardenrassen is de keuze in Red Dead Redemption 2 in elk geval reuze.

Red Dead Redemption 2 is nu verkrijgbaar op Xbox One en PS4. Lees ook onze jaagtips en tips om voorbereid aan de game te beginnen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een Microsoft Surface Go met Xbox One-controller is ideaal voor gamers

LEGO DC Super-Villains review – Niet slecht voor een stel schurken