in

Zo pakt PUBG valsspelers aan


In een video update van het PUBG-team wordt verteld dat het team druk bezig is om valsspelers aan te pakken. “We zoeken altijd naar manieren waarmee we het spel zo eerlijk en positief mogelijk kunnen maken voor onze community”, zegt het PUBG-team. Wonha Ryu, operationeel Anti-Cheat-manager van PUBG, vertelt dat de anti-valsspelers eenheid verdacht gedrag van spelers identificeert op aangeven van andere spelers en door interne systemen. Wanneer de eenheid iets heeft opgespoord, wordt dit grondig onderzocht en aangepakt.

Als de uitleg over de systemen tegen de valsspelers een beetje vaag overkomt, heeft dit te maken met het feit dat het PUBG-team niet alles kan loslaten. Op deze manier hoopt het team de valsspelers een stap voor te blijven.
Wel konden ze kwijt dat ze gebruik maken van een kunstmatige intelligentie die alle beschuldigingen van vals spel direct onderzoekt. “Uiteindelijk blijven ontwikkelaars van cheats altijd zoeken naar een nieuwe techniek om onze systemen te omzeilen. Daarom hebben wij een sterk ontwikkeld systeem, dat het ontwikkelen van dergelijke programma’s moeilijker maakt. Encryptie, gevisualiseerde codes en section shuffles zijn hier voorbeelden van”, legt anti-cheat-ontwikkelaar Dongwan Kim uit.

Hieronder is de complete Anti-Cheat update te bekijken.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dr. Mario World review – Word je niet beter van; Nintendo ook niet

Kickstarter schorst fondsen ambitieuze mmorpg RAW