in ,

Zo voor het eerst ooit WarioWorld voor de GameCube proberen

WarioWorld heb ik vroeger nooit in mijn bezit gehad. Doordat ik wat vaker de Wario-games voor de GBA ben gaan spelen de laatste tijd kreeg ik toch weer interesse in deze GameCube-game. Om 14:30 speel ik hem live op het Twitch-kanaal van Power Unlimited. Dus kijk vooral mee als je tijd hebt! Mocht je de game kennen en gespeeld hebben: drop vooral wat je ervan vindt. Dan kan ik na m’n stream even vergelijken. :p

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Wat een geweldig apparaat was dat zeg, die gamecube. Die van mij is ergens “netjes” opgeborgen op zolder, maar ik krijg bijna zin om m eens aan te sluiten.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Heb die game wel met plezier gespeeld

Doekal
2 jaren geleden

Jammer dat je er ervaring tegenviel van de game. Maar oh wat heb ik vele uren in deze machine zitten. RE2 & Pikmin heerlijk

Hoe zou de DLC van een oude game er uit hebben gezien?

Super Nintendo World opent op 18 maart in Japan