in

Beeldkwaliteit Red Dead Redemption 2 zonder aankondiging aangepast


De wijzigingen zijn misschien niet door iedereen te zien, maar als je erop let gaan ze zeker storen. Nu de ambient occlusion verwijderd is, zijn veel details minder goed geworden. Een oplettende Red Dead Redemption-fan kwam erachter en postte zijn ontdekking op Twitter.

Waarom Rockstar Games de beeldkwaliteit heeft aangepast is niet bekend. Het bedrijf heeft nog geen officiële verklaring gegeven. Fans vragen zich af waarom Rockstar überhaupt aan de kwaliteit gezeten heeft aangezien daar niet naar is gevraagd door gebruikers. Natuurlijk liep ook Red Dead Redemption 2 tegen glitches en problemen aan, maar fans hebben hier nauwelijks ophef over gemaakt en vonden de game over het algemeen goed zoals die was.

De update kan ook zorgen voor twee kampen met aan de ene kant Red Dead Redemption 2 en aan de andere kant Red Dead Online. Fans zijn namelijk niet erg tevreden over het feit dat Red Dead Redemption 2 een downgrade krijgt en Red Dead Online geniet van updates en nieuwe content.

Red Dead Online

Ondanks dat blijven Red Dead Redemption 2-spelers hopen op extra content voor de basis game. Fans zijn al aan het speculeren over een Red Dead Redemption 2 Undead Nightmare. Dit heeft voornamelijk te maken met een easter egg in de game.

[SPOILER] Als je als John Marston speelt en naar de Tall Trees gaat, vind je bij een verlaten hutje een put. Ga daarin, stop je lantaarn weg en je ziet Johns gezicht in dat van een zombie John veranderen. Hoe erg John eraan toe is verschilt per persoon. Volgens een aantal fans heeft het te maken met hoe hoog je honor is. Volgens veel mensen hint dit momentje naar een Red Dead Redemption 2 Undead Nightmare. [EINDE SPOILER]

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Speel een Carmen Sandiego-game via Google Earth

Games om te relaxen: lekker gamen voor het slapengaan